Megfelelő ez a ruha karácsonyi bálra?
Iskolai karácsonyi bálról van szó ahol semi formal a dress code.
Szerintetek jó ez a ruha erre az alkalomra? nem túl rövid?
Nagyon jó.
"...ahol semi formal a dress code." De ezt ne csináljuk már, légyszí'... most akkor magyar vagy, vagy nem?
én csak szó szerint idéztem a meghívóról. Szívesen írtam volna magyarul, de ha így volt. Amúgy meg nem tudom, hogy mondják magyarul.:S ezt teszi a sok idegen eredetű szó a magyar nyelvel.
vagy azt lehetett volna esetleg, hogy elvárt öltözet :D
Előző vok
jóra gondoltam én is amikor koktélruhákat ajánlottam neked, valami fekete koktélruha lenne a megfelelő vagy valami sötétebb, lényeg, hogy ne citromsárga
Szerintem megfelelő. :)
Amúgy a "magyar" lelkületűnek üzenem, hogy idegeneredetű szóként létezik a fogalmaink között. Amíg ezt nem magyarosítják, addig az ember kénytelen ezt a fogalmat használni.
A meeting szó miatt miért nem háborodtok? :P
Akkor kedves "normális" ember. Kérem a megfelelő szót rá. :)
Amúgy pedig a másik: A normális ember tájékozott és nem elveszett a másik nyelvnek a kultúrájában sem és nem egy begyepesedett valami....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!