Fűzőkedvelő nők/lányok! Melyik a kedvenc fűző"márkátok"? (bővebben lent)
Csak olyanok írjanak, akiknek van igazi acélmerevítős fűzőjük, esetleg tervezik a beszerzését. Mindenféle kínai gagyiságok nem érdekelnek.
Amire kíváncsi lennék: hol vettétek a legszebb, legkényelmesebb fűzőtöket, mennyiért, hány db fűzőtök van, melyik "márkát"/oldalt ajánlanátok a legjobban másoknak, melyik a kedvenc típusotok (mell feletti/félmelles/mell alatti/övfűző), esetleg kedvenc anyag? Hova hordjátok, milyen gyakran? Nyugodtan linkelhettek képet is a fűzőitekről!
Nekem ilyen típusú van, ilyen színű is, egy fekete és egy fehér alapon fekete mintásak.
És én nem vettem, hanem csináltattam. A varrónőm nagyon rutinos menyasszonyi ruhák varrásában is, és fűzőkészítésben is. Vettem már boltban is, de valahogy egyik sem passzolt rám, nem volt jó, vásárolni próbálgatni meg utálok, úgyhogy nekem a csináltatás a megoldás.
Nekem kb. 5 fűzőm van.Nagyon szereti a párom,ha mondjuk fűzőben várom,mikor hazaér.Nem ilyen útszéli stílusban,hanem szexisen,vagy éppen elegánsan.Ez teljesen a hangulatomtól függ.Mondjuk ha 70-80 kg-os lennék,akkor biztosan nem hordanék fűzőt(attól függetlenül,hogy EREDETILEG karcsúsításra szolgál)
Én egyértelműen a Victoria's Secret, a Wolford,és az Oysho fűzőit ajánlom.Egyik sem olcsó,sőt..de megérik az árukat.
Mind az anyaguk,mind a szabásuk,egyszerűen tökéletes.:)
Első, köszi szépen a válaszod:) Elárulnád, hogy mennyiért varrta kb. a varrónőd a fűzőt?
Harmadik: nem olvastad el a kérdést. Acélmerevítős fűzőkre voltam kíváncsi, ezek közül a gyártók közül pedig egyik sem készít olyanokat, bár tényleg csinos alsóneműik vannak. Azért köszönöm a válaszod.
Jöhetnek még válaszok nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!