Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mennyiért tudnám eladni az...

Mennyiért tudnám eladni az általam készített textiltáskákat szerinted? Kép lent.

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 14:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De ügyes vagy !! nagyon jók lettek...tedd fel 3000-ért :)
2010. dec. 7. 16:10
 12/19 A kérdező kommentje:

köszönöm.

és köszi a fekete fehér tippet.

éppen ilyen anyagok voltak itthon, de majd akkor elmegyek beszerző körútra.

2010. dec. 7. 16:44
 13/19 anonim ***** válasza:

A kép alapján szép, igényes munka, büszke lehetsz magadra. 2500-3000 Ft-ot simán kifizetnék érte, ha élőben is láthatnám, és tényleg jónak néz ki.

Bélése van? esetleg belső zsebek, ha hirdetni szeretnéd, ezeket is írd le, vagy csinálj fényképet. Esetleg csinálhatnál egy egyszerű weboldalt, vagy blogot, ahol népszerűsítheted, és több ember is láthatná. A végén rendelésre is csinálhatnál táskákat:)

Sok sikert.

2010. dec. 7. 16:50
 14/19 anonim ***** válasza:

szépek, de a színek nem tetszenek.

ha mondjuk csinálnál mindenféle vidám színben (nari, zöld, pink, türkiz, lila, sárga, vagy akár fekete, fehér, esetleg ezek bmilyen összeilló kombója) akkor sokan vennének.

tedd fel aukciós oldalra, és írd mellé, hogy még milyen színekben tudnál ilyeneket gyártani :D

2010. dec. 7. 17:25
 15/19 anonim ***** válasza:
A lila nagyon-nagyon tetszik. :)
2010. dec. 7. 17:39
 16/19 anonim ***** válasza:
KEdves Kérdező! Írtam neked e-mailt. Egyébként hova valósi vagy? Amúgy ez tényleg jó ötlet, hogy rendelésre is gyárts.
2010. dec. 7. 17:55
 17/19 A kérdező kommentje:

szia Brill, írtam én is.

köszönöm mindenkinek az elismeréseket és az építő kritikákat. az a helyzet, hogy hamarosan megszületik a kisfiúnk, és utána már attól félek nem lesz időm ilyesmire. most már a nagy pocak miatt az anyagvásárlás is nehézkes :)

de addigis próbálok még párat varrni.

2010. dec. 7. 18:05
 18/19 anonim ***** válasza:
Nagyon szépek! Gratulálok! Szerintem akár 5000Ft/db áron is el lehetne adni pl. kézművesvásárokon vagy karácsonyi vásáron, mint pl. a budapesti Vörösmarty téren. Nagyon gratulálok a babóhoz is, és a szép táskákhoz is!
2010. dec. 7. 21:05
 19/19 anonim ***** válasza:
ezt komolyan te csináltad :o? hát nagyon ügyes vagy, le a kalappal
2010. dec. 8. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!