Hogyan öltözködjek így? Hol találhatok ilyesmi ruhákat? Hogy ne legyek bohóc?
Nem nagyon értek a divathoz, nem is követem.Eddig nem volt semmiféle stílusom, de nagyon tetszik az a hippi stílus vagy minek nevezik.:)színes, vidám hosszú lenge fölsők, cicanacik, sok karkötő, elméretezett kiegészítő, békejel, stb....
És még egy kéérdés: barna szemhez és hajhoz(sötétbarna) milyen más színű haj illik?Ez a sötétbarna unalmas.A szemöldököm is sötétbarna.A bőröm színe nem is fehér nem is barna.
A stílushoz amit leírtál szerintem valami természetesebb szőke haj, vagy természetes vörös illik. A szemöldököt is meg lehet csináltatni ugyanolyan színűre..
Azt hogy hol lehet kapni azt nem tudom, de ha bemész valamelyik nagyobb plázába, valahol biztos találsz. Pl. nem is tudom hol láttam ilyeneket legutóbb, mango, zara, promod? Nem emlékszem, de akkor tele volt az összes bolt szinte ilyesmikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!