A Puma cipők mennyire strapabíróak?
Én lány vagyok,de van 2 hasonló pumám.
Az egyik az strapabíró,mert vagy 2 évig kibírta...télen-nyáron,sőt még hóban is használtam!
Amit most vettem májusban az is ugye hasonló és egy nagy sz.r a nike cipőm 4 éves és annak most lett csak baja!
Bár mindenki más és az igénye is!
Puma mániás vagyok,de ezeknek a cipőknek se mindegy h h hordod,de a mostani cipők se olyanok,mint régen!
Nem pont ilyen Puma cipőim voltak (2 pár), de nekem nagyon sokáig bírták. Sőt sztem az egyik mindig megvan még vhol, csak most már nem nagyon hordok edzőcipőt :D. Vmikor 12-13 éves korom környékén kaptam az első párat, abban jártam 2-3 évig mindenhova, aztán tesire meg edzésre használtam durván 2 évvel ezelőttig rendszeresen (olyan 2-3 nap egy héten tuti), és színfakuláson kívül semmi baja nem volt. A másikat ugyan kevesebbszer használtam, edzésre, de az is teljesen jó állapotban van (azt odaadtuk ismerősnek, azért nincs meg).
De hallottam rossz minőségű Puma cipőkről is. Nem tudom, lehet, hogy lutri :S.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!