Lányok, mit gondoltok arról a srácról aki kötött pulóvert hord?
2010. dec. 6. 15:04
11/20 anonim válasza:
ez mondjuk nem igazán kötött pulóver, szerintem. de tetszik! és még lány sem vagyok....
12/20 anonim válasza:
Húú nekem is nagyon tetszik. :) De ez attól is függ, hogy milyenek az egyén alapadottságai és hogy, hogy tudja viselni. Ez olyan, minthogy mit gondolunk arról a lányról aki mini ruhát hord. Nem mindegy, hogy egy 55 kilós vagy egy 80 kilós lányról van szó. :)
13/20 anonim válasza:
Jajj én először olyan bridget jones naplójás pulcsira gondoltam, mint ami a filmben is van az egyik csávón karácsonykor :)
De amit te linkeltél, az tökéletes! :D
14/20 A kérdező kommentje:
Az oldalon a kötött áru menüpont alatt vannak ezek a pulcsik, azért gondoltam, hogy így hívják, de nem tom mi a pontos elnevezésük, azért is linkeltem képet.
2010. dec. 6. 21:05
15/20 anonim válasza:
Sokkal férfiasabb, mint egy cipzáras felső, én szeretem pasikon!:)
16/20 anonim válasza:
nem örülnék, ha a barátom ilyenekben feszítene...
17/20 anonim válasza:
ez a pulcsi konkrétan nem jön be, de amúgy tél van, mégis miben legyenek a srácok
amúgy ez egy kötött pulcsi, bár a többségnek valszeg a kötöttről a horgolt pulcsik képe jut eszébe, ami egyébként egy másik technológia
18/20 anonim válasza:
Egyeseken nagyon szexisen tud állni. Tetszik.
19/20 anonim válasza:
Szexi :-) (bár a képen látható pulli nem jön be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!