Lányok a pasik mit vegyenek fel a farmer alá, hogy ne faggyanak meg?
Én, ha sokat voltam kint melegítőt hordtam alatta. De látom, hogy most már vannak korrekt áron normális hosszú alsók is férfiaknak újra.
Nem szexi de lányon láttam cica nadrágot mielőtt farmert húzót volna. A gyakori módit miszerint vastag nylon harisnyát viselnek alatta a lányok, nem javaslom. Mert farmer alatt esetleg így rendesen beizzadva nem valami egészséges az.
Az egyik ismerős srác nem szűk farmert hord, és felvett egy szűkebb melegítőt a farmer alá, és egy vastag hosszabb szárú zoknit, amit ráhúzott a melegítőre. A farmer alatt semmi nem látszott ki.
De lehet venni pasiknak is lábfej nélküli harisnyát, pl. Auchanban is 1000 Ft körüli összegért.
Oké nem túl szexi, de télen nem csak az a szempont, fontosabb hogy ne betegedj meg...
Én felveszek 1 jégeralsót,ráhúzok 2 zoknit(1 vastagat és 1 simát),és arra a farmer.Így egyáltalán nem fáztam mikor a hidegben voltam órákat akkor sem. :)
Ha csőnadrágot veszek fel nem veszek alá jégeralsót.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!