Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok a pasik mit vegyenek...

Lányok a pasik mit vegyenek fel a farmer alá, hogy ne faggyanak meg?

Figyelt kérdés
2010. dec. 6. 09:45
 1/10 Benga ***** válasza:
Pl nekem van bélelt farmerem :D
2010. dec. 6. 10:09
 2/10 Benga ***** válasza:
Mert utálok ilyen tapadósat felvenni.
2010. dec. 6. 10:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Felőlem akár harisnyát is felvehetsz alá... Ilyen bélelt farmerrel én még nem találkoztam, de akkor ezekszerint olyan is van. Mást nem tudom mit lehetne alá venni..?
2010. dec. 6. 10:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Én, ha sokat voltam kint melegítőt hordtam alatta. De látom, hogy most már vannak korrekt áron normális hosszú alsók is férfiaknak újra.

Nem szexi de lányon láttam cica nadrágot mielőtt farmert húzót volna. A gyakori módit miszerint vastag nylon harisnyát viselnek alatta a lányok, nem javaslom. Mert farmer alatt esetleg így rendesen beizzadva nem valami egészséges az.

2010. dec. 6. 10:41
 5/10 anonim ***** válasza:
Barátom jégeralsót hord a farmer alatt.
2010. dec. 6. 10:47
 6/10 Benga ***** válasza:
Amúgy érdekes, boltban is sok helyen mindenki az mondta nekem, hogy nem létezik bélelt farmer, pedig de!!! Viszont tényleg nagyon nehéz találni, de én pl minden éveb ugyan ott veszek. Mondjuk ezt külön varratják, mármint akitől veszem.
2010. dec. 6. 10:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Van bélelt farmerom, de amikor bringázni voltam télen egy pamut cicanadrágot vettem alá.
2010. dec. 6. 10:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Az egyik ismerős srác nem szűk farmert hord, és felvett egy szűkebb melegítőt a farmer alá, és egy vastag hosszabb szárú zoknit, amit ráhúzott a melegítőre. A farmer alatt semmi nem látszott ki.

De lehet venni pasiknak is lábfej nélküli harisnyát, pl. Auchanban is 1000 Ft körüli összegért.

Oké nem túl szexi, de télen nem csak az a szempont, fontosabb hogy ne betegedj meg...

2010. dec. 6. 15:22
 9/10 anonim ***** válasza:

Én felveszek 1 jégeralsót,ráhúzok 2 zoknit(1 vastagat és 1 simát),és arra a farmer.Így egyáltalán nem fáztam mikor a hidegben voltam órákat akkor sem. :)

Ha csőnadrágot veszek fel nem veszek alá jégeralsót.

16/F

2010. dec. 6. 18:01
 10/10 anonim ***** válasza:
a haverom harisnyát hord.:D
2010. dec. 9. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!