Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van kiborulva mindenki,...

Miért van kiborulva mindenki, ha egy rózsafüzért nyakban hordok?

Figyelt kérdés
Focista vagyok, 16 éves, jól vágott és lakkozott a hajam. A nyakamban rózsafüzér van, ami fekete gyöngyös. Miért néznek le, miközben teljesen jól tudom, hogy imádkozásra való. Anyáék vallásosak, és én is teljesen tisztában vagyok az efféle dolgokkal. Egyszerüen szeretem tudni, hogy a nyakamban van. És tudomásom szerint nyakban is lehet hordani, mert megvéd a démonoktól és egyéb ártó lényektől. Amikor mondtam anyáéknak, hogy szeretném hordani, akkor megkérdezték, hogy tudom-e mit jelent. Elmondtam amit tudok, és megengedték.
2010. dec. 5. 23:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor is imádni fogod amikor esetleg megtámadnak az utcán(Ha netán összejössz egy ilyennel)aztán max a fésűjét kapja elő meg egy zsepit,mert elkenődött az alapozója a sírástól?:D

Ja amúgy bocsa az offért.

Hogy témába vágjon,engem nem érdekel,hogy szét van photosoppolva vagy ha szedi a szemöldökét,de a rózsafüzér mint divatkellék engem felháborít.

Tudom,hogy nagymamám ezzel imádkozik a halott nagypapámért és gusztustalan ezt látni máson,csak mert divat.

2010. dec. 6. 14:24
 12/15 anonim ***** válasza:

Én keresztény vagyok, és nagyon elítélem azt, aki divatból hordja a rózsafüzért. Én is csak akkor teszem a nyakamba, ha valamiért szükségem van rá... (Pl. hogy megvédjen, vagy amikor műtötték egyik ismerősömet a kórházban, akkor is a nyakamba tettem, hogy tudjam, ott van a nagyimtól kapott rózsafüzér és segít... De egyébként én mindig ruha alatt hordom, és nem teszem közszemlére!!)

Szóval ha te tisztában vagy azzal, hogy ez mit jelent, akkor nyugodtan! De a helyedben nem tenném közszemlére, inkább a ruha alá tenném, ugyanis ez nem egy ékszer... De gondolom ezzel tisztában vagy, ha már a többit is tudod.

19/L

2010. dec. 6. 19:46
 13/15 anonim válasza:

Én is elítélem! Főleg, hogy csak a hited tud igazán megvédeni a démonoktól, így ezért hordani butaság! És azért mert egy híres ember felvette és azóta divat, attól még nem biztos hogy helyes cselekedett volt ez tőle...

Papok nyakában láttatok már rózsafüzért?? Én még nem, és azért nem, mert nem illik nyakban viselni!!!

2011. ápr. 22. 19:34
 14/15 anonim válasza:
Szerintem,nem emiatt kellene valakit elítélni.A sok képmutató hívő persze hogy most felvan háborodva.De szerintem ennyit elnézhet a szentséges egyház,ha már valaki annyit perkál neki.Ha valaki nyakon hordja? Hordja. Nemtudom mit kell ezen felháborodni.Ettől még senki se alázza porig mások hitét.Nem másokkal kellene foglalkozni,főleg ilyen pitiáner dolgok kapcsán.A sok hívő meg figyeljen inkább jómagára. bírom hogy legnagyobb részük mindenkit képes hibáztatni,mindenkinek a bűneit szinte már-már ocsmányul felróják,amikor ők maguk se túl tiszta lelkűek.lehet hogy összevissza lett.Meg egy rakás szánalom.De...ezzel nemsértesz meg senkit,semmilyen vallást.Majd ha törvénybe lesz iktatva...AKI MERI,JÖJJÖN ÉS TÉPJE LE A NYAKAMRÓL.Sok sikert.Akkor bebizonyítja mekkora nagy jóember,mennyire tisztel másokat.Mostmár komolyan abbahagyom :D
2012. jún. 29. 20:33
 15/15 anonim válasza:
A demonoktol, a gonosztol nem az fog megvedeni, hogy hordod, viseled a rozsafuzert. Hanem az, ha elimadkozod!!! Szerintem viseld nyugodtan, mert igy nehezebb elhagyni, de imadkozni kell, s nem balvanyozni a targyakat!!! Segedeszkoz, ha nem imadkozod, nem fog megvedeni semmitol sem!
2015. márc. 5. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!