a szürke szerintem jobb, olyan cuki, egy cicanacival meg egy hosszított pólóval jól nézne ki, tudom, hogy rossz idő van, de akkor is
2010. dec. 4. 16:05
4/11 anonim válasza:
Ortopéd sebészem szerint CSAK talpbetéttel ajánlott hordani, akkor nem lesz gerinc, meg lábprobléma.
Egyébként most hondolkodok egy itthon hordható változatban, mert szétment a mamuszom.
2010. dec. 4. 16:06
5/11 anonim válasza:
nekem fake UGG-om van a deichmannból, és tökéletes a talpa, nagyon jó meleg, nem ázik be, és mivel nem vitte senki, ezért 2500 forintért az enyém lett még tavaly, és egyáltalán nem látszik, hogy hordva volt. ;]
2010. dec. 4. 17:43
6/11 anonim válasza:
Ma voltam benne először igaz nekem eredeti, nem tudom ezért nem ázott e be de nagyon kényelmes és meleg.:)
Próbáltam kerülni a havat egyszer beleléptem de nem ázott át, lehet csak azért mert igazi báránybőr, de lehet az utánzat ami ruha az átázna sőt biztos...
Nekem tetszik, szeretem, ilyen hideg napokon kényelmes és praktikus viselet, a talpa viszont csúszott a jégen, óvatosan kell benne menni.:P
2010. dec. 4. 17:48
7/11 anonim válasza:
nekem nagyon nem tetszik:SS
2010. dec. 4. 20:39
8/11 anonim válasza:
Csak otthon, végső esetben, hóember építéshez vagy hólapátoláshoz/hósepréshez viselném, ha lenne, de hála Istennek nincs ilyen csizmám. Én is úgy láttam másokon, hogy eléggé félre tapossák és csúnya.
2010. dec. 4. 22:01
9/11 anonim válasza:
Nekem is UGG csizmám van és imádom. :)
kb. 1hónapja vettem és még egyszer se ázott be, és semmi baja. :)
2010. dec. 8. 15:30
10/11 anonim válasza:
Nekem is van olyan csizmám,nem eredeti.:) De én nagyon szeretem. Nem hordom olyan sűrűen,mert azért csak nem eredeti és talán még egészségügyi bajom is lehet belőle.De így boltba megyek vele,ha nincs kedvem ki-meg be fűzni a bakancsot,abba csak beledugom a lábam és kész.Nagyon jó meleg,az tuti.:) Én szeretem!És szerintem mindenféle ruhához megy.Ha eredetit veszel (már ha veszel ennyi negatív komi után) ,akkor az sokkal jobb!Az nem ázik be és az egészségedet sem kockáztatja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!