Hol tudnék Magyarországon báli (velenceihez hasonló) maszkot venni?
Figyelt kérdés
Álarcos bálba kéne egy alkalmi, elegáns maszk, de nem találtam még megfelelő boltot. Ehhez kérem a segítségeteket.2010. dec. 4. 00:43
1/8 anonim válasza:
szerintem nezd meg online boltokban, vagy esetleg vegso elkeseredesedben, akar a vateran is megnezheted
2/8 anonim válasza:
Olyat szerintem nem kapsz, amilyen az igazi velencei karneváli maszk, max. horror árakon. Velencében a karneváli szezonban már 8 euróért kapsz:) Úgyhogy én a helyedben saját kezűleg csinálnék egyet, kiönteném gipszből, aztán feldíszíteném csillámmal, tollakkal..stb mindent meg lehet oldani:)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem pont velenceit szeretnék, csak hasonló elegáns stílusban. Online boltokban már nézegettem de még nem találtam megfelelőt, ezért kérdezem, több szem többet lát.
2010. dec. 4. 13:35
4/8 anonim válasza:
én most voltam bécsben, és ott rengeteget láttam. Esetleg nagyobb városokban (Bp., Debrecen stb) nézd meg, és a nagyobb karácsonyi vásárokban is szoktak lenni.
5/8 anonim válasza:
Én most az Auchanban láttam, meglepően jól néztek ki és jól is voltak megcsinálva. Voltam már Velencében és ezek pont úgy néztek ki, mint amiket ott lehet kapni.
6/8 anonim válasza:
korulbelul milyen arkategoriaban keresgelsz?
7/8 A kérdező kommentje:
talán a maximum legyen 5ezer, de nem feltétlenül, leginkább attól függ mennyire tetszik meg a maszk, ha nagyon, akkor többet is hajlandó vagyok rááldozni
2010. dec. 5. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!