Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyiket vegyem fel szombat este?

Melyiket vegyem fel szombat este?

Figyelt kérdés

1.

Hosszított, buggyos ujjú szürke póló(fenekemet takarja!!!)

Rajta fekete mellény->hasonló ehhez, bár az enyém kicsit utcaibb, nem ennyire elegáns: [link]

fekete cicanadrág ( a hideg miatt 2db:), de a külső kicsit fényesebb)

fekete magassarkú, térdig érő csizma

Kiegészítőként a Mellényen egy nagyobb, csipkés virágos kitűző, szürke karkötő

2.Szürke-fekete-fehér kockás ing, hosszított, az ujja a könyökömig ér

A cicanadrág ugyan az

a cipő egy szürke manócsizma:)ehhez hasonló talán [link]

19éves vagyok (lány:)ritkán járok szombat este valamerre, és gondoltam, most beújítok a hétköznapi farmer-póló kombinációtól:) KÖSZÖNÖM

2010. dec. 3. 18:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Köszi a linket, így már értem:)

Bár még ígyis a második nálam a befutó, a vagány, laza nekem jobban bejön.

2010. dec. 3. 19:38
 12/19 anonim ***** válasza:
Szerintem az első :-) És jó bulizást holnap! Mi szalagavatóra megyünk holnap a párommal és ugyanilyen dilemmával állok szemben :-P
2010. dec. 3. 19:46
 13/19 Pálinkás Ivó válasza:
Drágám!Ne legyél már ilyen maradi!!!!Már létezik cica nadrágból téliesített verzió is!!!:)A 2db.helyett inkább vegyél egy melegebbet!!!:)Az jóval trendibb is!!!!:)
2010. dec. 3. 19:47
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszike még1x:) Nah kedves utolsó, akkor nektek is viszont jó bulizást!!! Ha gondolod ide leírhatod, h mi a dillemád tárgya, és viszont tudok neked segíteni:)
2010. dec. 3. 19:48
 15/19 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy van téli verzió, de a boltban olyat nem találtam eddig ami nem betétes, azaz nincs 2 csík a fenekén..és ez ugyebár a pólós kombóm esetén látszódik:S Ezért nem tudom máshogy megoldani sajnos :/

Eddig 1 boltban találtam 4500FTért:O Hát ennyiért inkább egy farmert veszek:) De nem adtam fel, valahol úgyis találok elfogadható áron:) rajta vagyok az ügyön:D

Még 1 hozzáfűzni való az utolsóhoz: mindenesetre köszönöm a hozzászólást, és az észrevételt! A maradiságot meg ki kérem magamnak:)

2010. dec. 3. 20:20
 16/19 anonim ***** válasza:

legyen az 1. :)

jó kikapcsolódást és bulizást szombatra ;)

csak kíváncsiságból, merre mész? :D

18/f

2010. dec. 3. 21:08
 17/19 A kérdező kommentje:
Debrecen:) Köszönöm a jókívánságokat:)Es a sok segítseget mindenkinek!!!
2010. dec. 3. 21:30
 18/19 anonim ***** válasza:

A csilivilis felső kitalálója vagyok:D:D!!

Debrecen nekem csak 30 km vigyek neked egy hosszított csilivili felsőt??milyen méret??:D

na jó csak vicceltem,de lehet kapni nekem 2 is van!

2010. dec. 3. 22:11
 19/19 A kérdező kommentje:
Es milyened van? linkelsz nekem fotót valami hasonlóról? Csak kiváncsi vagyok rá, nem kerem el :D
2010. dec. 3. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!