Melyiket vegyem fel szombat este?
1.
Hosszított, buggyos ujjú szürke póló(fenekemet takarja!!!)
Rajta fekete mellény->hasonló ehhez, bár az enyém kicsit utcaibb, nem ennyire elegáns: [link]
fekete cicanadrág ( a hideg miatt 2db:), de a külső kicsit fényesebb)
fekete magassarkú, térdig érő csizma
Kiegészítőként a Mellényen egy nagyobb, csipkés virágos kitűző, szürke karkötő
2.Szürke-fekete-fehér kockás ing, hosszított, az ujja a könyökömig ér
A cicanadrág ugyan az
a cipő egy szürke manócsizma:)ehhez hasonló talán [link]
19éves vagyok (lány:)ritkán járok szombat este valamerre, és gondoltam, most beújítok a hétköznapi farmer-póló kombinációtól:) KÖSZÖNÖM
Köszi a linket, így már értem:)
Bár még ígyis a második nálam a befutó, a vagány, laza nekem jobban bejön.
Tudom, hogy van téli verzió, de a boltban olyat nem találtam eddig ami nem betétes, azaz nincs 2 csík a fenekén..és ez ugyebár a pólós kombóm esetén látszódik:S Ezért nem tudom máshogy megoldani sajnos :/
Eddig 1 boltban találtam 4500FTért:O Hát ennyiért inkább egy farmert veszek:) De nem adtam fel, valahol úgyis találok elfogadható áron:) rajta vagyok az ügyön:D
Még 1 hozzáfűzni való az utolsóhoz: mindenesetre köszönöm a hozzászólást, és az észrevételt! A maradiságot meg ki kérem magamnak:)
legyen az 1. :)
jó kikapcsolódást és bulizást szombatra ;)
csak kíváncsiságból, merre mész? :D
18/f
A csilivilis felső kitalálója vagyok:D:D!!
Debrecen nekem csak 30 km vigyek neked egy hosszított csilivili felsőt??milyen méret??:D
na jó csak vicceltem,de lehet kapni nekem 2 is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!