Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen csizmának nem csúszik...

Milyen csizmának nem csúszik a talpa?

Figyelt kérdés
Szóval, milyen talpú/típusú csizma az, amiben lehet havon/jégen járni seggre esés nélkül, de jól is néz ki, és azért nőies is? Hol lehetne ilyet találni szerintetek? Hétköznapokra kellene, a lényeg annyi lenne, hogy ne csússzon.
2010. dec. 3. 15:15
 1/8 anonim ***** válasza:
én épp ma fikáztam ebédnél azokat, akik hóban is 10-12 centis magassarkúban járnak... apum azt mondta, hogy gyakorlatilag a hótaposón kívül mindenben megcsúszhatsz, ha jeges az út.:) zord időjárásban nincs az a cipő ami 100%-ig biztos. nekem 6centis magassarkúm van, szerintem az még belefér. Egy kis leukoplast a talpára... csodákra képes:) de tavaly pl nem tettem rá, és nem csúsztam el. nekem ilyen gumis a talpa kicsit!
2010. dec. 3. 16:15
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem ez a színes gumicsizmám van és az ónos esőben és a 3centis brutál csúszós jégen stabilan állok vele!nem csúszkálok és még futni is tudok,seggre esés nélkül!Igaz én olyat vettem amiben vastag a bélés,nehogy belefagyjon a lábam!:)
2010. dec. 3. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:

a gumicsizmával minden oké, nekem is tetszik nagyon:)

de viszont valljuk be, divat ide vagy oda.. vannak bizonyos helyzetetek, ahol nem illik gumicsizmában megjelenni:)

2010. dec. 3. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:

17:40-es vagyok!

17:53-ebben teljesen igazad van!Bár ha kocsival jársz akkor egy pár métert lehet menni magassarkúban is:)

2010. dec. 3. 18:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Minél recésebb a talpa, annál jobb. Én idén kivételesen a Deichmannban találtam olyan csizmát, ami nem csúszik, ahonnan eddig a legcsúszósabb cipőim származtak...
2010. dec. 3. 23:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Én most magassarkúval nem is próbálkoztam direkt, de a sima lapostalpúmban is majdnem hatalmasat estem:D köszi a tippeket, szóval kicsit gumis talpú, recés az biztosabb. Mi az a leuco plast és honnan lehet szerezni?:) Sajnos a gumicsizma nekem nem igazán jön be, máson van, ami tetszik, de magamon nem tudom elképzelni.
2010. dec. 4. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Sebtapasz. A mostani csizmádnak milyen a talpa? Ha teljesen sima, akkor van még pár lehetőség arra, hogy javíts a tapadásán.
2010. dec. 4. 11:48
 8/8 anonim ***** válasza:
Mik azok a lehetőségek?:)
2010. dec. 4. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!