Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy öltözzek fel szóbeli...

Hogy öltözzek fel szóbeli felvételire?

Figyelt kérdés

Nemsokára lesz szóbeli felvételi a gimiben, ahová menni szeretnék! Nagyon jó gimi, és sok minden számít. Tavaly nyolcszoros túljelentkezés volt az osztályra (dráma tagozat), ahova menni szeretnék. Egy lány (akit a nyíltnapon ismertem meg) mondta, hogy azt is nézik a szóbeli felvételi alatt, hogy hogyan viselkedik és öltözik a diák, akit éppen hallgatnak. Nem kifejezetten ezen múlik a dolog, de ilyenek miatt véletlenül sem szeretnék veszíteni az esélyeimből. Linkeljetek nekem légyszi képeket ruhákról, hajviseletekről, sminkekről!

13/L

2010. dec. 3. 14:45
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Ady :)

De áh. az ünneplő szar :D

A másik ötlet viszont már közelebb áll hozzám.. :)

2010. dec. 3. 20:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Bp-i Ady? csak mert én is felvételiztem oda 2 éve és elég sznobok voltak..
2010. dec. 3. 20:44
 13/16 A kérdező kommentje:

Debreceni.

Hát vannak kicsit sznobok, de nem vészes :)

Rengeteg mindenkivel jóba lettem nyiltnapon :)

2010. dec. 3. 20:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Bár az igaz h eléggé sznob suli... De sikerülni fog minden :)
2010. dec. 3. 20:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Fehér blúz, fekete szoknya/nadrág, szebb cipő-azzal nem nagyon lehet melléfogni. Plusz felvehetsz hozzá némi ékszert, ami te vagy istenigazából :). Persze ehhez jó, ha van nálad kardigán vagy egy szebb pulcsi. És persze ha ilyen lesz az idő, akkor sapka, sál, kesztyű (vagy amit ebből szoktál hordani), kabát. Smink és haj véletlenül se legyen túl hivalkodó... sminknek elég sztem szemceruza és halvány szájfény (plusz esetleg korrektor vagy alapozó, ha bőrhibáid vannak), haj pedig sima kiengedett vagy egyszerűbben/lazábban összefogott vagy felcsatolt legyen, esetleg lehet belevinni is fonást vagy vmi extrább dolgot... de az mképp rosszul veszi ki magát, ha nagyon mű, színpadias a megjelenésed.
2010. dec. 3. 23:26
 16/16 A kérdező kommentje:

Pedig pont egy olyan színpadias megjelenésre gondoltam igazából... :)

Nade majd látjuk hogy lesz :D

Remélem sikerülni fog majd..

2010. dec. 3. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!