Hátitatyó vagy válltáska?
Tudom, hogy már volt sok ilyen kérdés, de azért leírom.
5.-es vagyok egy év múlva szeretnék venni egy válltáskát. Új suliba mentem idén, és van saját szekrényünk amibe pakolom a könyveket. Oda- és hazafele 2-3 könyv van a táskámban. Buszon is jobb lenne, mert nem kéne letenni a koszos földre. Úgy gondolom, hogy ha nagyon könnyű, akkor nem okozna gerincferdülést. Vagy igen?
nekem is válltáskám van de rettenetes nehéz mindig, de már vagy 6 éve ilyet hordok és nekem nincs egyáltalán gerinc ferdülésem, annyi hogy nem figyelek a tartásomra de ha kihúzom magam teljesen egyenes vagyok meg a 2 vállam is egyformán áll
és ez biztos, mert másokat is megkérdeztem h nem ferde-e a vállam:D szerintem nyugodtan hordhatsz, 2-3 könyvvel egyáltalán nem nehéz
Hát ha nehéz: háti
Ha könnyű: váll elég. De akkor tényleg könnyű legyen, kegyetlen tud lenni a nehéz válltasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!