Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy rockernek ciki bemenni...

Egy rockernek ciki bemenni ilyen boltokba? Hogy pl New Yorker. Többet nem nagyon tudok de ilyesmi üzletekről lenne szó

Figyelt kérdés
Gondolom vannak ott egyszerűbb ruhák is nem? Meg egyszínű felsők semmi csicsával?
2010. dec. 2. 18:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egszínű felsőket sztem tuti kapsz a jeans clubban. Ott mindig van csomó. De tényleg nem lehetsz valami igazi nagy lázadó, ha ilyeneken parázol... :/ Ha kinéznek, akkor mi van? Az eladók nem fognak, mert nekik mosolyogni KELL, hogy a sok hülye csicska náluk költse el apuci pénzét. :D De amúgy NY-ben is ki lehet fogni egyszerűbb darabokat, csak nem éri meg az árát, mert elég gayi dolgokkal van tele.
2010. dec. 2. 20:26
 12/16 anonim ***** válasza:
Ciki a sz*rt. Én meg metálos vagyok, de szoktam ott vásárolni. Mondjuk kiegészítőkből vannak jók, meg szoktak lenni szegecses cuccok is.
2010. dec. 2. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:
Én ma pl egy punk csajszit láttam az egyik New Yorkerben. Senki nem nézte ki onnan. De engem sem, pedig azért rajtam is látszik, hogy rocker vagyok.
2010. dec. 2. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
Engem se néztek ki, pedig én punk vagyok. Az más kérdés, hogy alig van ott normális cucc, de nem néztek ki.
2010. dec. 3. 13:26
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem néznek ki : ) és lehet venni mindenféle dolgot, tök jó szegecses cuccok is szoktak lenni :D
2010. dec. 3. 21:35
 16/16 A kérdező kommentje:

tényleg szoktak lenni szegecses cuccok?milyenek?

tudnátok linkelni pár képet?:)

2010. dec. 3. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!