Ha a gumicsízma gáz, akkor milyen csízmát vegyek ami nem ázik be hóban, sárban, latyakban?
Sziasztok!
Milyen csízmát érdemes venni ilyen időben mint most?A gumicsízma sokak szerint gáz,ezek az "UGG" mamusz szerű csámpás csízmák még rondábbak,akkor milyet vegyek?Lapos talpú térdig érő szárú is beázik..a papírvékony gagyi talpa miatt..
Segítsetek légyszi.
Őszintén én pont ma döntöttem el, hogy teszek rá, hogy gáz, veszek bele egy bélést és abban fogok járni.
Nem áll szándékomban azért felfázni, mert valaki gáznak tartja a csizmámat. Bár amúgy én bő szárú farmerrel szoktam felvenni, és fekete és alig látszik ki a nadrág alól. A nadrág szára ugyan vizes lesz, de úgysem érzem :)
Amúgy ami még jó eséllyel nem ázik be, azok a túrabakancsok, Outdoor és rokonai. Csak azok se túl szépek, és iszonyú drágák.
vegyél olyat, aminek a felső része textil
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!