Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha a gumicsízma gáz, akkor...

Ha a gumicsízma gáz, akkor milyen csízmát vegyek ami nem ázik be hóban, sárban, latyakban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Milyen csízmát érdemes venni ilyen időben mint most?A gumicsízma sokak szerint gáz,ezek az "UGG" mamusz szerű csámpás csízmák még rondábbak,akkor milyet vegyek?Lapos talpú térdig érő szárú is beázik..a papírvékony gagyi talpa miatt..

Segítsetek légyszi.

2010. dec. 1. 21:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Őszintén én pont ma döntöttem el, hogy teszek rá, hogy gáz, veszek bele egy bélést és abban fogok járni.

Nem áll szándékomban azért felfázni, mert valaki gáznak tartja a csizmámat. Bár amúgy én bő szárú farmerrel szoktam felvenni, és fekete és alig látszik ki a nadrág alól. A nadrág szára ugyan vizes lesz, de úgysem érzem :)

Amúgy ami még jó eséllyel nem ázik be, azok a túrabakancsok, Outdoor és rokonai. Csak azok se túl szépek, és iszonyú drágák.

2010. dec. 1. 21:26
 2/8 anonim ***** válasza:
múltkor láttam egy nagyon csinos fekete gumicsizmát nem is tűnt gumicsizmának elsőre, az nagyon jól nézett ki, pedig rühellem ezeket :)
2010. dec. 1. 23:11
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én bizony esős, sáros, latyakos időben gumicsizmában járok... Nem a divat miatt, hanem mert nem szeretném tönkretenni a viszonlag drága bőrcipőimet. Bélést viszont mindenképpen érdemes bele venni, mert ilyenkor télen nem túl meleg egy gumicsizma. Most tervezem, hogy beszerzek egy hótaposót is.
2010. dec. 2. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:

vegyél olyat, aminek a felső része textil

[link]

2010. dec. 2. 16:42
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

majd szólj, hogy döntöttél, mellékesen

mennyi pénzt tudsz rászánni?

2010. dec. 2. 16:44
 6/8 anonim ***** válasza:
29%
a csizma rövid i
2010. dec. 2. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Vastag talpút ( ne szégyelld megvenni, nem ciki), BŐRból készültet. Ezzel nem fogod megjárni.
2010. dec. 2. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt javaslom:

[link]

2010. dec. 2. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!