Alacsony lánynak milyen télikabát áll jól?
na épp ez a dilemmám hogy legjobban a rövid kabátban érzem magam,mert abban csinos vagyok. Viszont megfagyok! :D
Ilyenkor mindig felveszem a térdig érőt,azzal viszont kicsit manós a beütésem :))
nincs olyan fazon,amitől csinos is leszek,de nem is fázok?
160 cm vok amugy
nekem egy combközépig érő szövetkabim van(am 160cm és 70kilo vagyok), ha veszel egy derékmelegítőt, azt is aláveheted, fázni sem fogsz, plusz a szövetkabát mindenkin jól mutat!
20Ł
szerintem vegyél térdig érőt, ami teljesen karcsúsított, vagyis hangsúlyozza a vékony derekadat, lefele kissé kibővülhet, de ne legyen harang nagyon. :)
magassarkúval nem leszel manó! :)
ezek is édik, szerintem :) :
pont ez az én bajom is már feltettem 1 kérdést is de nem jött sok válasz sokan azt mondják,h rövid áll jól nekünk alacsony lányoknak:) de abban lefagy a combunk :D :/
a szövet kabátok azok még jól néznek ki de nem melegek:(
én nem tudom milyet vegyek és neked sem tudok segíteni ezért várom én is a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!