Nagyon kellene egy tipp! Nagyon ciki lenne?
Figyelt kérdés
Ma próba lesz az iskolába, na és fekete nadrág+ blúzt kell viselnünk, másmilyen cipőt vettem volna fel de elkezdett esni a hó.Nem tudom mi tévő legyek hogy a csőszárú fekete nadrágomhoz rondán nézne ki ha felvenném a tavalyi bokacsizmám?Esetleg ha belegyűrném.A csizma hasonló mint a link csak a csat helyett masni van
2010. dec. 1. 10:53
11/11 anonim válasza:
Láttam ma egy csajt, csőnadrág és ilyen csizmába betűrve... gagyin néz ki. Azért nem mindegy, mert egy répanacit, vagy agy leggingset oké, de a csőnadrág szára nem feltétlen annyira szűk és passzos (főleg, ha vékony a lábad :D) Szerintem simán vedd fel és ne gyűrd be, ha nem teljesen passzos. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!