Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a szoknyát ti mivel...

Ezt a szoknyát ti mivel vennétek fel?

Figyelt kérdés

[link]

Szilveszterkor szeretném felvenni, és nem tudom eldönteni, hogy milyen felsővel, mert nem szeretnék rib@ancos lenni...

És milyen csizmával? Harisnya nejlon, vagy vastag fekete?

Ti felvennétek egyébként?

Köszi a válaszokat előre is!

2010. nov. 30. 21:16
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Bocsi az OFF-ért, de senki nem fogja nézni a felsődet, ha ilyen szoknyában leszel. :D

Tavaly szilveszterkor a társaságban volt egy ilyen szoknya. Szerintem csak az a srác nem látta a csaj fenekét, aki fél-hulla részegen kint aludt a tök hidegben az erkélyen. :D

On: Vastag fekete harisnyával biztosan tompítani lehet a hatását :) a másikkal + magas szárú csizmával meg fokozni... XD

2010. nov. 30. 23:00
 12/19 anonim ***** válasza:

én írtam a blúzt: [link]

ilyesmire gondoltam, persze nem pont ilyen mintázatú ugye, hanem sima fehérrel (ha fekete harisnyát húzol), esetleg ilyesmit hosszúujjúba.

2010. nov. 30. 23:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd addig még eldöntöm, hogy felmerek e venni 1 ilyen szoknyát, mert amúgy inkább sportosabb vagyok :D
2010. nov. 30. 23:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát az biztos, hogy sikered lesz, kérdés hogy tudod-e "kezelni" azt, ha nem vagy hozzászokva.
2010. dec. 1. 08:54
 15/19 anonim ***** válasza:

bőrszinű nejlon harisnya, fekete magassarkú csizma, fehér passzos felső kisebb dekoltázzsal és 1 fekete boleró

ilyen csizmára gondoltam:

[link]

vagy lehet hosszú is:

[link]

mondjuk ez qrvás 1 kicsit...

de ha nm szeretnél ennyire magasat akkor 1 ilyesmit:

[link]

fekete boleró:

[link]

vagy

[link]

felsőről nem találtam képet de remélem,h érted körülbelül,jh milyenre gondoltam :)

2010. dec. 1. 12:33
 16/19 anonim ***** válasza:

tudom,h nem kérted de valami medál, fülbevaló,karkőtő:

pl:

[link]

2010. dec. 1. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Re.

A 08:54-esnek nagyon igaza van.

2010. dec. 1. 14:11
 18/19 anonim ***** válasza:
majd ha úgy öltözöm akkor fényképezek :D mondjuk akkor holnap ilyen összeállítást veszek fel, csak mivel tél van farmerhez, de belinkelem neked :D
2010. dec. 1. 18:59
 19/19 A kérdező kommentje:

Oks :D

Köszönöm mindenkinek a választ!

2010. dec. 1. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!