Vagy valahol tudok olcsón venni Debrecenben valahol?
2010. nov. 30. 14:58
1/7 A kérdező kommentje:
18 éves lánynak*
Mehet valami szexibb is, de azért ne fehérneműre gondoljatok.
2010. nov. 30. 14:58
2/7 anonim válasza:
zerintem 1 piros miniszoknya, fehér harisnya valami magassarkú fekete,fehér vagy piros esetleg zöld.Lehet bokacsizma is vagy rendes magassarkú csizma.Felülre pedig vlm csinos passzos piros felső fekete ővvel+ fekete/fehér boleróval.Esetlega szoknya lehet ceruza szoknya vagy olyan aminek van azlján ilyen fehér prém.És ami kihagyhatatlan mikulás sapka :D azt bárhol találsz.Áruházakban stb...
2010. nov. 30. 16:43
3/7 anonim válasza:
bocsi a helyesírási hibákér esetleg valamék ruhadarabon lehtne bolyt vagy prém amit már írtam:)
ilyen szoknyára gondoltam persze boleróvalmeg rendes felsővel és ami eszembe jutott még jöhet kesztyű is az is fehér,fekete/zöld remélem segítehettem ha még eszembe jut vlm leírom :D
2010. nov. 30. 16:49
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, csak az a baj, hogy később nem lehetne használni azt a szoknyát, mert nem hord pirosat. Egyszeri alkalomért nem szeretnék több ezer forintot kiadni. :s
2010. nov. 30. 23:29
6/7 anonim válasza:
legyél krampusz és öltözz feketébe....:D:D
nah jó csak vicceltem:)
hát ha mikulás jelmez kel akkor van ez a verzió hogy feszülős minta nélküli piros póló,mély kivágással(max egy ezres)
fekete rövid naci(tudod ez a feneket takarja semmi több)
és piros harisnya,vagy piros nadrág fekete harisnyával
egy mikulássapka és kész!
De ez kicsit snassz és gagyi de később is hordhatóak a a ruhák!
Mondjuk nekem ez is teszik annyi hogy le kell venni azt a masni és egy buliba pl hordható ha egy ilyesmit veszel!:
igazán nincsmit sajnálom,h nem tudtam segíteni akkor vegyél vlm prém nélküli szoknyát azt hordhatod máskor is vagy ha nem szereted annyira a pirosat a fekete is megteszi:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!