Mi a véleményetek a norvég mintáról?
Figyelt kérdés
én egy ilyen mintájú pulcsit néztem ki.csak fehér minta, fekete alapon.
vélemény?
16/L
2010. nov. 27. 19:10
1/9 anonim válasza:
Hú nekem erről mindig Marc Darcy jut eszembe a Bridget Jones-ból amikor szarvasos pulcsiban vannak.:)
Amúgy nekem nem igazán tetszik.
2/9 anonim válasza:
Na és marc durcy nem nézett ki jól abban a pulcsiban?
Amugy jó ez a minta.
3/9 anonim válasza:
Nekem tetszik, egy farmerrel, csizmával meg valami jó sapkával szerintem tök jól néz ki. :)
4/9 anonim válasza:
egyszerűen imádom. :) és engem mindig a hópelyhekre emlékeztet, szóval pont jó.
5/9 anonim válasza:
Nekem is tetszik. Tényleg csak egy farmer, egy jó kis kabát meg sapka sál és kész is a karácsonyi hangulat. Jó korizni, jó sétálni, forró csoki szürcsölgetni és nézni a hóesést... :)
6/9 A kérdező kommentje:
igen pont énis erre gondoltam, hogy csak a téli szezonban "lehet" hordani, a mintája miatt.. :)
de azért köszönöm a válaszokat
2010. nov. 27. 22:54
7/9 anonim válasza:
Hát nekem meg nagyapám jut eszembe róla. :) Papa imádnivaló volt, de én nem venném fel :O :D
8/9 A kérdező kommentje:
engem is az öregebb korosztályra emlékeztet :DD hirtelen felindulásból megtetszett.. :) de sztem mégsem veszem meg :D
2010. nov. 28. 12:04
9/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy öregeknek való. Az egy dolog hogy régen volt divatos, de mint látjuk a régi dolgok újra és újra felbukkannak a divatban. Lásd hatalmas retro szemüveg... :) Szerintem egy jó kabáttal és egy hozzá illő színes sállal nem öreges. Csak viselni tudni kell! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!