Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén ballagok általános...

Idén ballagok általános suliból, és szerintetek elfogadható lenne fűzőben ballagni? : //

Figyelt kérdés
Szeretem a fűzőket, és nem is igazán szeretnék ballagásra külön venni egyet. Egyik rokonom április körül tud szerezni, de még az sem biztos. Szerintetek szólnának érte?: S Osztályfőnököm nem tudom megkérdezni, mert egy ideje nincs suliban. Arra is gondoltam, hogy vennék alá egy fehér blúzt, hogy ünnepiesebb legyen. Szerintetek?
2010. nov. 27. 13:14
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És amúgy sima feketére gondoltam (:
2010. nov. 27. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:

a haj az teljesen más..

ballagásra akkor sem illik -.-""""

2010. nov. 27. 20:01
 13/18 A kérdező kommentje:
csak azért nem mindegy hogy ezt a fűzőt egy órára kéne elviselniük, vagy neadjisten 2, a hajat meg több hónapig. ; D
2010. nov. 27. 20:14
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lenne, mert én is szeretek feltűnősködni, de valószínűleg nem ez a többség véleménye.

Annyit szeretnék hozzátenni, hogy ez nem egy fűző, hanem egy. Kínai gyártmány, amit 3-4000 ft-ért lehet beszerezni ebayről. Nagyon könnyen szakad, csupa műanyagmerevítő. Semmit nem karcsúsít. Gondoltam szólok. Egyébként 2-3 hónap alatt tönkremegy. 21/L

2010. nov. 27. 20:47
 15/18 anonim ***** válasza:
áhh fáradt vagyok. Így akart kinézni a mondat: "hanem egy utánzat"
2010. nov. 27. 20:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek *_*

Hát, ma már minden kínai sajnos.: S de ha ilyen rossz a minőséége, lehet hogy fémmerevítőset fogok rendelni, mert egyik kínaiban vettem fűzőt, és nem jött fel a cipzár..: S

2010. nov. 27. 23:32
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát hidd el, 100x jobban megéri a fém. Tapasztalat. Van olyan is, aminek az első 2-je fém, az is egykutya.

Visszahajlik az aljánál a műanyag, eltörik, befűzni nem lehet, max. akkorára amekkora alapjáraton vagy - na annak meg mi értelme?! A Cérna vékony, az anyag elszakad a varrás mentén :(

Én 2 ilyen után döntöttem úgy, hogy soha többé műanyag. Igaz, a valódi fém 20-nál kezdődik, de megéri. Örök élet meg egy év, mire tönkremegy :)

(amúgy szoktam látni ilyeneket vaterán h 7 ezer és 22 fém merevítő... hát ez nem tudom, mi a jó élet lehet, mert 12 merevítő+ a kapcsok egy mell alattiba 5 ezertől kezdődnek! :DDD És akkor még az anyagról és a munkadíjról nem is beszéltünk...szóval vagy nagyon szar minőség, vagy nagyon nagy átverés...)

2010. nov. 28. 13:05
 18/18 A kérdező kommentje:

Értem (:

Köszi , hogy megosztottad a tapasztalataidat : D^^

2010. nov. 28. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!