Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A férfi stylist-ok általában...

A férfi stylist-ok általában mért homoszexuáliska?

Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Amiért a férfi fodrászok is. Női szakma azzal foglalkozni, hogy divatosan nézzünk ki, női szakmában férfi az mindenképpen nőies lesz.
2010. nov. 26. 13:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Van több férfi fodrász ismerősöm aki egyáltalán nem homokos!
2010. nov. 26. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:

"Van több férfi fodrász ismerősöm aki egyáltalán nem homokos!"

- És szerinted a Te személyes példád hol zárja ki egy általánosságban tett állítás igazságát? A kérdésed ugyanúgy általánosít, hiszen a férfi stílistok sem mind melegek, és mindjárt jöhetne valaki, hogy "de én ismerek olyat, aki nem meleg!!!".

2010. nov. 26. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:
Na de mamar sok noi stylist meg leszbikus!
2010. nov. 26. 13:53
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
több érzékük van a divathoz.
2010. nov. 26. 14:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam, hogy a homoszexuálisoknak nem tudom, melyik agyféltekéjén nem tudom mije fejlettebb, ennélfogva az esztétikai vagy művészi érzékük kifinomultabb, ezért lesznek belőkük jó fodrászok vagy stylistok. Talán lehet benne igazság...
2010. nov. 26. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem azért melegek mert stylistok hanem azért stylistok mert melegek. A melegek között is (mint a normál emberek között is) vannak olyanok akik szeretik a feltűnést és ezért olyan szakmát választanak ahol megmutathatják magukat meg hogy mire képesek bla bla bla. És ez a szakma épp alkalmas arra hogy ripacskodjanak ahogy a showbiznisz is.
2010. nov. 26. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!