A férfi stylist-ok általában mért homoszexuáliska?
Figyelt kérdés
2010. nov. 26. 13:36
1/7 anonim válasza:
Amiért a férfi fodrászok is. Női szakma azzal foglalkozni, hogy divatosan nézzünk ki, női szakmában férfi az mindenképpen nőies lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Van több férfi fodrász ismerősöm aki egyáltalán nem homokos!
2010. nov. 26. 13:44
3/7 anonim válasza:
"Van több férfi fodrász ismerősöm aki egyáltalán nem homokos!"
- És szerinted a Te személyes példád hol zárja ki egy általánosságban tett állítás igazságát? A kérdésed ugyanúgy általánosít, hiszen a férfi stílistok sem mind melegek, és mindjárt jöhetne valaki, hogy "de én ismerek olyat, aki nem meleg!!!".
4/7 anonim válasza:
Na de mamar sok noi stylist meg leszbikus!
6/7 anonim válasza:
Valahol olvastam, hogy a homoszexuálisoknak nem tudom, melyik agyféltekéjén nem tudom mije fejlettebb, ennélfogva az esztétikai vagy művészi érzékük kifinomultabb, ezért lesznek belőkük jó fodrászok vagy stylistok. Talán lehet benne igazság...
7/7 anonim válasza:
Nem azért melegek mert stylistok hanem azért stylistok mert melegek. A melegek között is (mint a normál emberek között is) vannak olyanok akik szeretik a feltűnést és ezért olyan szakmát választanak ahol megmutathatják magukat meg hogy mire képesek bla bla bla. És ez a szakma épp alkalmas arra hogy ripacskodjanak ahogy a showbiznisz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!