Milyen stílusu lányok vannak?
Nagyon átlagosan kérdem, és igazából csak annyi érdekelne, hogy átlagosan milyen kategóriába soroljuk a lányokat... Leginkább külső alapján... Belső se baj, de mint mondtam átlagban érdekel, tehát a külső dominál.:)
Köszi..
18-30 éves korosztályt így sorolnám be legrosszabbtól a legjobban kinézőig:
- bányarém
- ízlésficam
- csúnyácska
- értelmes
- butácska
- ringyó
- ribanc
kinézet alapján így következtetnék.
Mi a különbség a ringyó meg a ribanc között?
Mikortól számít valaki csúnyának vagy bányarémnek. Én például nem vagyok valami nagyon szép, de azért talán nem vagyok ronda. Mitől tudnám eldönteni, hogy általában milyennek tartanak a pasik? (mégsem kérdezhetem meg mindegyiket)
22.47 vagyok. Bocs, hogy kérdésre kérdést írtam.
Válaszolok is: szerintem még lehet mondani olyat, hogy elegáns, sportos, konzervatív.
a ribanc mindenre kapható, különösebb erőlködés nélkül. A ringyónál meg be kell vágódni előtte, szóval meg kell érte dolgoznod.
nagyjából ennyi a különbség, de ez már puszta kinézet alapján is felfedezhető valakin, hova tartozik.
hát igen, azt a maradék hármat valahova középre szúrnám be, ha bővíthetném a listámat.
igazad van, őket kihagytam.
külső alapján:
nőies
loty*ós
semmilyen
azt hiszem magáért beszélnek a kategóriák :)
belsőre:
barátnőnek, feleségnek, anyának való
csak szexre....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!