Mit gondoltok a lookbook. Nu oldalról?
Én kéthetente egyszer fel szoktam nézni, vannak jó és kreatív ötletek, láttam már jópár gyönyörű kiegészítőt is. Viszont negatívum, hogy sokan hajaznak egymásra, és nagyon hasonló stílusban öltözködnek.
21/L
igen, és olyan kár. >.< szerintem tök jó cuccok vannak. de Pesten hordhatatlan. :S
én am a képek címeit szeretem nagyon. :D
Az, hogy idióta emberek gyűjtőhelye többnyire, akiknek valamiféle elcs.szett művészi hajlamuk van, és azt hiszik, a divattal kitűnnek a többiek közül, pedig épp ellenkezőleg. A "pasik" a legrémesebbek.
Egyébként elvétve akad 1-2 jó megoldás, de számomra túl tucat, és túl divat. Na meg túl pózer is. 21/L
Nem értem, mért félsz attól, hogy kicikiznek.
Nekem az oldalon lévő ruhák többsége nem tetszik, de én egyébként extrémen öltözködöm, és magasról teszek rá kinek nem tetszik, magamnak öltözöm, nem másoknak:)
Sokkal egyszerűbb felvállalni magad, mint az idióta tömeg kénye-kedve szerint válogatnia ruháidat szerintem....
uhuuu...sztem jo kis oldal...:)
emlékszem, még nem jöttek be itt Mo-n régen ezek a térd fölé érő nacik...de én már láttam itt ott neten...mondom nem számit, feltürtem szépen a farmeromat...emlékszem h olyan megvető pillantásokkal méregettek h nemigaz...aztán mekkora sláger lett ez itt egy időben:D:D:D sose foglalkozom ezzel...én jol érezzem magam benne...és kész...sőt...akkor jo az egész ha megszólnak :P
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!