Elítéled azt aki hamisítványt vesz és tudja hogy az is?
Figyelt kérdés
Pl egy Ed Hardy póló 25.000. Na de akinek nincs annyi pénze egy pólóra az megveszi a piacon egy 0-ával kevesebért mert tetszik neki a motívum meg a márka.
Ja meg azért mégis csak jobban néz ki az Ed hardy logo mint a Blue Jeans felirat:D
Én pl Adidas szabadidőt szerenék csak a boltban 20.000ft és nem vagyok benne biztos hogy jobb mint a jugós adidas.
2010. nov. 21. 13:05
1/8 anonim válasza:
Nem ítélem el, és nem zavar.
Sokkal rosszabb ha olyan hamisat vesz amin a márka másképp van felírva az levágós.
Meg a LV táskák gázosak a csőgatyás 15 évesek kezében :)
2010. nov. 21. 13:08
2/8 anonim válasza:
Nem ítélem el. Az ilyen cuccoknál tévedés, hogy a minőséget fizeted meg. Itt a márka nevet fizeted meg.
Lehet, hogy 25 ezerért valamivel jobb mint egy 0-val kevesebbért, de nem annyival, hogy ne érné meg két év múlva újat venni ha tönkremegy.
2010. nov. 21. 13:13
3/8 anonim válasza:
Én azt ítélem el, aki hamisítványt vesz, de úgy adja elő, mintha eredeti lenne, és lenézi azt, akinek nincs "márkás" cucca. Egyébként sztem addig egyáltalán nem gáz vagy ciki, ameddig nem az ilyen "Adibas" fajta.
2010. nov. 21. 13:54
4/8 anonim válasza:
Nem ítélem el, de ha az ember igényes magával szemben akkor megpróbál eredeti dolgokat hordani. Inkább legyen kevesebb eredeti ruhám, minthogy folyamatosan olcsó gagyi cuccokba járjak.
2010. nov. 21. 14:29
5/8 anonim válasza:
Nem ítélem el, de nem szeretem a hamisítványokat. Én azért inkább megveszek egy no name cuccot, mint egy koppintást.
2010. nov. 21. 14:32
6/8 anonim válasza:
Hát igen, nekem volt egyszer egy "Adibas" zoknim...egyénként nem ítélem el azokat akik nem eredeti cuccokba járnak. Én pl. olyan vagyok h nem szívesen veszem fel azt ami hamisítvány de ez én vagyok.Nincs is olyan hű de sok ruhám mivel én nem sok kínait veszek hanem inkább márkásabb cuccokat de mivel azok meg nagyon drágák ezért nincs is olyan sok....:/
2010. nov. 21. 15:56
7/8 anonim válasza:
Én igen, szerintem, nem szép dolog más tollával ékeskedni, főleg ha azok még nem is eredetiek. Volt egy vásárlóm, aki LV sálat vett meg, (16ezer ft-t fizetett), majd kisétált a LV táskájával, amiben az LV pénztárcája volt. Ez a sznobság netovábbja, annyiért én egy komplett öltözetet vásárolok magamnak. Nem érdekelnek a márkák, sőt elvből nem veszek nagy emblémás ruhákat. A tervezői, és kézműves termékeket viszont szeretem, hiszen több nincs belőle, és egy ember munkája van benne.
2010. nov. 21. 23:43
8/8 anonim válasza:
Addig nem zavar máson, amig nem elírva vannak rajta a márkanevek: Nake(Nike) pl. :D
Én fel nem venném mindenesetre a hamisitványt. Turkálóból öltözök amúgy :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!