Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hamis lehet a Nike cipőm?

Hamis lehet a Nike cipőm?

Figyelt kérdés
Azt vettem észre rajta, hogy a Nike felirat eltéréssel van rajta, mint az előző cipőmön.De csak annyiban, hogy a K betű szára nem ugyanonnan van húzva.Nem tudom mennyire érthető így...Neten rendeltem nem volt hozzá garancia de nekem nagyon tetszik.Szerintetek hamis?
2010. nov. 20. 14:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagy valószínűséggel igen.
2010. nov. 20. 14:37
 2/12 A kérdező kommentje:

:(

És nezt szerintetek más is észreveszi?

2010. nov. 20. 14:45
 3/12 anonim ***** válasza:

Csinálj róla fényképet, és megmondom, hogy feltűnő-e. vagyis akkor megpróbálnánk segíteni. Úgy sokkal könnyebb lene, hiszen így képzeletben nem igazán tudjuk, hogy mennyire feltűnő... :\

15/L

2010. nov. 20. 14:52
 4/12 anonim ***** válasza:
52%
Istenem, ki nem sz@rja le...:P Aki egy cipő alapján ítél meg, az nem is a barátod:P
2010. nov. 20. 14:52
 5/12 A kérdező kommentje:

Nem az zavar igazán, hogy a barátom lesz-e ezért valaki, csak úgy a lelkecskémet:)

Itt a kép.Bár nem én csináltam...

[link]

2010. nov. 20. 15:37
 6/12 anonim ***** válasza:
szerintem nemtudom:D de jólnézki
2010. nov. 20. 15:55
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi:)

Azért nem fogom kidobni:D

2010. nov. 20. 16:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem azt mondták,hogy onnan tudod megállapítani eredeti-e,hogy az eredetinek a talpán van a márka felirata,ugyanis oda nem lehet pl bevarrni:)
2010. nov. 20. 16:13
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsónál a pont.

Leírnék azonban egy esetet. A Deichmannban vettem egy NIke cipőt, amihez eredetiségi garancia is volt. Otthon vettük észre, hogy a cipő tetején lévő bőr rész, nem egyforma színű, az egyik barna, a másik halvány zöld volt.

Visszavittük kicseréltetni, kicserélték, majd másnap kiderül, hogy a cípő oldalán lévő varrás nem egyszínű...most erre mit lehet mondani...made in CHINA.

2010. nov. 20. 17:58
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem vettem észre semmit:) Más sem fog. Nagyon jól néz ki:)
2010. nov. 20. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!