Szépségversenyre mlyen ruhákat vinnétek?
egy percig próbáltam rájönni mit akar az a hiddje szó. - higgye így kell írni.
amúgy egyszer voltam, megvolt rendezve az egész, lefizetéssel. - tehát nem tudom megmondani hogy a zsűri milyen stílusra adott - de amúgy a legtöbb kislány egyszerű, de mégis csinosabb (tehát nem mesefigurás hanem pl virágos) pólóban, hosszú ujjúban volt, meg egy csinosabb szoknyában/nadrágban, kinek mi tetszett. - persze ez a hétköznapi ruhás 'felvonuláson' de - az estélyisen, az ünnepélyesen volt aki direkt vett a gyerekének kis estélyit, azt hiszem nem csak én gondolom azt hogy - pénzpazarlás - túlzás. volt aki szinte egy szál 'lepedőbe' öltöztette a gyermeket, mégis egy csinos frizurával, nyaklánccal simán feldobta. a cipők lapos talpú legyen, pl a balerina cipők között rengeteg ilyen van. ja, és a haj, hát, mindenki maga döntötte el, hogy szerinte mi áll legjobban csemetéjének. volt aki leengedve, volt aki összegumizva, felcsatolva, mindenféle csillámot, virágot a hajába nyomott szegénynek. - igen, a kevesebb néha több :D
oké, nem tudom hogy a mai 13 körüli gyerekek milyenek, kb 5 éve még ez volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!