Hol lehet jó cuccokat kapni pl koptatott farmer, jó pulcsit stb 5000ft alatt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 13:56
1/11 anonim válasza:
H&M-ben mindig vannak leárazások, nézz be hátha találsz valami jót.
2/11 A kérdező kommentje:
hol van iylen üzlet? Nem C&A ra gondolsz?
2010. nov. 18. 14:06
3/11 anonim válasza:
A héten több plázában megfordultam, leárazás van a Terrabovában, Pimkie-ben és még egy pár üzletben, illetve a Tesco ruházati osztályán sok cuccra 30% kedvezmény van. Ha budapesti vagy, akkor ajánlom akár az Ázsia Centert is, a két kedvenc farmerom onnan van, az egyiket egy éve nyúzom, és mivel nagyon megszerettem vettem a héten egy más színűt is (3900 Ft volt). Általában márkás farmereim vannak, de ezek ugyanolyan tökéletesek.
4/11 anonim válasza:
Hol laksz? Budapesten nagyon sok a lehetőséged, de máshol kevesebb. A H&M és a C&A két külön műfaj.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen budapesti vok kössz az eddigi válaszokat am férfi ruházat érdekel
2010. nov. 18. 14:28
8/11 anonim válasza:
Látod-látod, ha férfi ruházat az megint más. Szerintem Jeans Club, vannak jó cuccok a C&A-ban is de 5től felfelé. Sőt nem is tudom farmert hol tudnál venni 5 körül, estelg kínai.
9/11 anonim válasza:
Első vagyok. Nem C&A-ra gondoltam, hanem H&M-re. Pl.: az Aréna plázában is van ilyen üzlet és van férfi részleg is.
10/11 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek
2010. nov. 18. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!