Belinkelnéd azt a csizmát, ami neked a legjobban tetszik? (Ilyened is van? )
Az én álomcsizmám (amim van is a sok közül)az első linkelőjéhez hasonlít inkább.
A második válaszadónál viszont nagyon szép a harmadik! A középső linken látható csizma szinte egy az egyben olyan, mint ami már többször a kezembe akadt egy kedvelt turkálómban. Ott van több hónapja, nem értem, miért nem kell senkinek. Lehet hibás...
első vagyok.
nekem ezek az egyszerűbbek tetszenek, mert nekem annyira nem szépek ezek a hatalmas masnik, csatok, meg batár nagy kövek a cipőkön:S nekem na...
ezzel nem megbántani akartalak második, mert önmagukban végül is különlegesek, de max a polcomra kiraknám mint dísz:P de utcára nem mennék bennük. de hogy te is írtad ízlések és pofonok, és sok mindenkinek tényleg nagyon csinin állnak ezek a cipők, lehet még nekem is jól állna, csak nem én vagyok:)
de, hogy ne csak rosszat mondjak a második válaszoló első linkjéből a 2.szor 2.cipő végülis tetszik:)
de amúgy nem estek orra télen az ilyen brutál magas sarkú cipőben csajok?:P amit én belinkeltem, annak 6centis a sarka, és így is tartok a csúszós úttól, eddig a télijeim olyan 3 centisek voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!