Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mik a menő cuccok egyetemi...

Mik a menő cuccok egyetemi lányoknál a különböző szakokon? Pl orvosi, bölcsész stb. Milyen márka?

Figyelt kérdés
2010. nov. 17. 11:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Orvosin a Medipron sztetoszkóp, bölcsészen a Geekron szemüveg.
2010. nov. 17. 11:26
 2/11 A kérdező kommentje:

:D

jogos,viszont én a fogyasztói magatartás beadandóval küszködök,azon belül is a csoporthoz tartozás tudata...

és ehhez kéne,hogy miket tartanak trendinek a mai egyetemisták...

én is az volnék,csak fingom sincs róla,mert nem csevegek ilyesmiről,más a baráti köröm,mint az egyetemi csop társak,és a nyakukat meg nem kapom el,hogy ránézhessek a ruha címkére...

2010. nov. 17. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát. ELTE IK-n a lányok nagy része farmer póló kombóban tolja, sportcipővel. De nem hiszem, hogy elég nagy lenne a minta.
2010. nov. 17. 12:44
 4/11 A kérdező kommentje:

a pázmány bölcsészetin nagyon flancolnak,mondhatnám mega-giga divatosak a lányok,mondjuk mindenből az entelektüel,de sikkes cuccokat hordanak...

még az orvosi érdekelne,gondolom közgáznál a konzervatívabb vonal megy,farmer-blúz vagy szövetnadrág-blúz kombinációval...

2010. nov. 17. 12:50
 5/11 anonim ***** válasza:

hát én csak a szegedi egyetemmel kapcsolatban tudok nyilatkozni.

btk: hippistílus, hímzett tarisznya, trapézfarmer, bő felső meg minden: [link]

[link]

[link]

ttk: rocker pólók és egyéb fekete alapon vicces pólók, lányoknak is + zsíros haj, fiúknak is hosszú haj: [link]

gtk: ott a legtöbb szerintem a jól öltöző

jog: sok öltönyös pasi már elsőben is, hegyesített cipőben, a csajok meg agyonfestettek és ált. túlöltözöttek.

a többiről meg nem jutott eszembe ilyen általánosítás. meg persze nem mindenkire igaz amiket leírtam, mert én btk-s vagyok és ott is sok azért a jól öltözött, csak viszonylag nagy számban fordul elő az általam leírt stílus.

2010. nov. 17. 14:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Szegeden akármelyik karon találsz dögivel divatmacákat (new yorker, bershka, LV, meg minden), pár lázadót, elvétve punkokat és gothokat. Nincs ilyen. Jogon vagyok, szövetnadrágot még senkin sem láttam, és közgázosok is farmerben nyomják. :D
2010. nov. 17. 14:23
 7/11 anonim ***** válasza:
Hát leginkább a retro jeans,mayo chix,mango,Zara ruhák ott a menők!Nővérem oda jár...
2010. nov. 17. 14:59
 8/11 anonim ***** válasza:
akkor úgy látszik csak az én jogász ismerőseim járnak öltönyben.
2010. nov. 17. 15:00
 9/11 anonim ***** válasza:

ELTE btk-n főleg alter/elvolnt/ a mostani menő nagymama szekrényéből előkapott cuccokat tolják a lányok. Gyépésszemüveg is tarol, órási idióta sálak, leggings/cicanaci+tunika, bokacipő/bokacsizma+bénán szabott egyberuha+harisnya (ez a tipikus 30 évvel ezelőtti retardált iskoláslány-megjelenés)

Főleg turkálókból vásárolnak sokan, akik meg emgtehetik igazából plázákban (a mai divat szerint öltözködők). Plázacica kevés van, elvétve akad egy-két goth/rocker/metálos vagy sportos lány is.

2010. nov. 17. 16:22
 10/11 anonim ***** válasza:
50%

szal a btk-n főleg ilyeneket látni: [link]

[link]

[link]

[link]

[link]

amúgy nemtudom ki írta a hippit meg a trapéznadrágosdit, de már egyáltalán nem megy, én oda járok, kb. senkin nem látom.

2010. nov. 17. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!