Mik a menő cuccok egyetemi lányoknál a különböző szakokon? Pl orvosi, bölcsész stb. Milyen márka?
:D
jogos,viszont én a fogyasztói magatartás beadandóval küszködök,azon belül is a csoporthoz tartozás tudata...
és ehhez kéne,hogy miket tartanak trendinek a mai egyetemisták...
én is az volnék,csak fingom sincs róla,mert nem csevegek ilyesmiről,más a baráti köröm,mint az egyetemi csop társak,és a nyakukat meg nem kapom el,hogy ránézhessek a ruha címkére...
a pázmány bölcsészetin nagyon flancolnak,mondhatnám mega-giga divatosak a lányok,mondjuk mindenből az entelektüel,de sikkes cuccokat hordanak...
még az orvosi érdekelne,gondolom közgáznál a konzervatívabb vonal megy,farmer-blúz vagy szövetnadrág-blúz kombinációval...
hát én csak a szegedi egyetemmel kapcsolatban tudok nyilatkozni.
btk: hippistílus, hímzett tarisznya, trapézfarmer, bő felső meg minden: [link]
ttk: rocker pólók és egyéb fekete alapon vicces pólók, lányoknak is + zsíros haj, fiúknak is hosszú haj: [link]
gtk: ott a legtöbb szerintem a jól öltöző
jog: sok öltönyös pasi már elsőben is, hegyesített cipőben, a csajok meg agyonfestettek és ált. túlöltözöttek.
a többiről meg nem jutott eszembe ilyen általánosítás. meg persze nem mindenkire igaz amiket leírtam, mert én btk-s vagyok és ott is sok azért a jól öltözött, csak viszonylag nagy számban fordul elő az általam leírt stílus.
ELTE btk-n főleg alter/elvolnt/ a mostani menő nagymama szekrényéből előkapott cuccokat tolják a lányok. Gyépésszemüveg is tarol, órási idióta sálak, leggings/cicanaci+tunika, bokacipő/bokacsizma+bénán szabott egyberuha+harisnya (ez a tipikus 30 évvel ezelőtti retardált iskoláslány-megjelenés)
Főleg turkálókból vásárolnak sokan, akik meg emgtehetik igazából plázákban (a mai divat szerint öltözködők). Plázacica kevés van, elvétve akad egy-két goth/rocker/metálos vagy sportos lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!