Imádnáááám! Jaajjj, de szeretnék ilyen szép lenni! Miket hordanék? Hmmm, hát mindent amit most nem merek! :D:D
Pl, ezek tuti a kedvenceim lennének:
Farmer sort *_* (minden vágyam lenne, hogy hordjam):
Csőtop(ez nem olyan szép, de hasonlót):
Szuper cső nadrág:
Pl ha elegáns akarok lenni vagy éppen különcködni akarok, akkor egy ilyen ruhát:
Meg mindent, ami láttatja, hogy milyen vékony vagyok! :)
Most 160cm és 58kg vagyok... muszáj rejtegetnem a körte alakomat. :X Annyira csúnya. Irigylem az ilyen vékonyka lányokat, olyan jó nekik...
17L
én 165 cm és 48kg vagyok,szóval hasonló mint a képen,csak szerencsére én nem vagyok olyan magas mint az a csaj:D
és nyáron bátran hordok szoknyát,extra mini shortot és passzos felsőket is,kicsit vékonynak tartom a lábaimat,de legtöbbször pozitív visszajelzéseket kapok,kivéve az irigykedő csajoktól.:D
ősszel,télen : csőnadrág,szintén passzos nőies felsők,garbók.ja és karcsúsított szövetkabát.
Én is ilyen vékony vagyok...176/50-52 kiló...
szerintem egyáltalán nem vészes, hanem normális, ne aggódj.
Egyébként én főleg fűzőket hordok és szoknyákat minden méretben bőségben és hosszúságban. A sötét színeket kedvelem. Még magassarkút is hordok.
Egy bnőm, aki hasonló testfelépítésű meg bő felsőket/tunikákat hord és csőnadrágokat, de jól áll ehhez az alkathoz az is:) 21/L
Szerintem tökéletes alakod van!!!
Figyu, én 162-163 cm magas vagyok, jelenleg 52 kiló körül és szó szerint hájas vagyok!!!
Utálom!!!!!! De szeretek enni+ mostanában semmit sem sportoltam!
Nekem az álmom a 163 cm/49 kiló lenne!
És voltam is ennyi évekig! Tudod miért jó vékonynak lenni? Mert bármit feltudsz húzni és minden jól áll!
Most hogy kilóg a hájam, vastag a combom, undorító vagyok. Mindenben egy vaskos disznónak látom magamat.
Alig várom, hogy olyan vékony lehessek, mint te.
Akkor jöhet minden! Világos nőies nacik, felsők, szoknyák, szűk farmerok...stb! Minden!!!!
27.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!