Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat most a PVC esőkabát?...

Divat most a PVC esőkabát? Felvennéd?

Figyelt kérdés

Ezek szerintem jópofa esőkabik.

Te felvennéd? Jobban szeretem az esernyőnél. Véleményetek? :-)

[link]

Suliban mindig mosolyognak érte... :( De ők sem esernyőt hordanak, hanem inkább eláznak. Az miért jó...?

17/L

2010. nov. 14. 15:37
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Képzeld el,nekem olyan táskám volt,hogy a hátuljába egy esőkabát volt becipzározva:)) Mikor a buszmegállóban álltam és csöpögött az eső,nagyon zsír volt,mindig kéznél volt:D

Ma már se esernyőt,se esőkabátot nem hordok,inkább elázok. Egyszerűen nem szeretek semmi fölöslegest cipelni magammal. Vagy szövetkabátot,vagy bőrkabátot hordok,egyik se ázik át. A nadrágom ígyis-úgyis elázik,az meg hogy a hajam vizes lesz egy kicsit...nagy ügy,megszárad. Nyáron tök jó érzés elázni mikor meleg van ^^

2010. nov. 14. 17:24
 12/24 A kérdező kommentje:

ma 17:21

Miért nem hordod? :-)

Esernyőt nem szeretem :((( Mindig ki kell nyitni, össze kell csukni, utána megint kinyitni... Nagy böhöm, cipelni kell feleslegesen... Aztán egy szellőtől kicsavarodik áhh, utálom. Meg csak a fejem védi meg a ruhámnak annyi főleg ha kicsit fúj a szél...

2010. nov. 14. 17:44
 13/24 A kérdező kommentje:

ma 17:24

Utálok elázni :-))

Nyáron sokat bringázom is (idén 2000km), akkor nincs esernyő opció... :-)))

Amúgy az esőkabát is kis helyre összehajtható, 15 deka az egész, és egy 1,5 tenyérnyi méretű. A táska első zsebében hordom, csak elő kell kapni, ha morcos az idő. Szerintem praktikusabb az esernyőnél, az elázásnál pedig 100x :D

Csak mindig mosolyognak miatta...

2010. nov. 14. 17:45
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez SOHA nem volt divat. Régen csak azért vették fel az emberek, mert praktikus volt. Ne akard hogy égőnek tartsanak.
2010. nov. 14. 18:11
 15/24 anonim ***** válasza:

Huh. :) Ha szeretném a kabátokat, tuti lenne ilyenem is. :) Szerintem cuki meg minden, és vicces bár kicsit szemetes zsák hatása van :D:D Most csak egy darab szövetkabátom van, de annyira utálom.. :S pulcsit hordok kapucnit a fejemre, és egy ernyőm is van, kicsi elfér a táskában is. :D inkább, mint hogy elázzak :D

17L

2010. nov. 14. 18:43
 16/24 A kérdező kommentje:

Jó úgy nyilván nem volt divat, mint a miniszoknya, de a praktikussága most is adott, mégis kevesen hordják.

Lehet az ilyen elmaradott gondolkodás miatt amit itt is sokan képviselnek :''(((

Miért jó inkább elázni mint felvenni??

Meg miért kell cukkolni azt aki normális és legalább felveszi? Én is cukkoljak mindenkit aki olyan ruhákat vesz fel ami nekem nem tetszik? :(

2010. nov. 16. 16:18
 17/24 A kérdező kommentje:

Na cuki meg vicces, ez a lényeg szerintem.

Az esőben az emberek mindig szomorúak meg morcosak, én meg vidám. Szerintem ez tök jó. Mások szerint nem :(((

Divatba jöhetne megint :-)

2010. nov. 16. 16:19
 18/24 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan hordd, ha tetszik. Én meg köpenyt szoktam hordani, mármint nem esőben, hanem hűvösebb időben, amikor még nem akarok kabátot felvenni. Rajtam is mosolyognak az emberek, de nem azért, mert gáznak tartják, hanem mert jópofa. :) Van egy olyan sulitársam, akinek van egy király, meleg sapkája, és ilyen vikingszarvak vannak rajta. Őt se röhögik ki, csak azért nevetnek, mert vicces a sapi. De bátornak tartják, amiért fel meri venni. Szerintem épphogy menő felvenni valami szokatlant, nem égő.

15L

2010. nov. 20. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
én semmikép se húznék fel egy ilyet,olyan mintha egy kukászacsit húznék magamra..
2010. nov. 20. 14:21
 20/24 anonim ***** válasza:
53%

"ehet az ilyen elmaradott gondolkodás miatt amit itt is sokan képviselnek :''(((

Miért jó inkább elázni mint felvenni?? "

Most nem bántani akarlak, de megkérdezted, hogy ki venné fel, meg mi a véleménye az embereknek. Erre leszólod azokat, akiknek nem jön be, és kb. lehülyézed őket. Ha mi képesek vagyunk megérteni, hogy neked tetszik, akkor te miért nem vagy hajlandó megérteni azt, hogy nekünk meg nem?

"Az esőben az emberek mindig szomorúak meg morcosak, én meg vidám. Szerintem ez tök jó. "

Eernyőt hordok, még sincs rossz kedvem, és morcos sem vagyok.

Ne akard már, hogy mindenki olyan legyen, mint te... :)

(és tényleg nem b*szogatni akarlak.)

2010. nov. 20. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!