Mennyi ruhád van, ill?
Utcai hordásra:
2hosszúgatya szürkék + 4-5rövid vegyes minta
5pulcsi vegyes minta(ebből 4 cipzáros-kapucnis és egy sima bebújós)
7-8fekete egyszínű póló, kb4-5 másszínú szintén felirat nélüli
1pár kék és egy pár fekete cipő
+fehérnemű 17f
Köszönöm mindenkinek!:)
Igen,első kettő válaszadó,ez így van,csak úgy mégis kíváncsi voltam,hogy ki mennyit engedhet meg magának és mennyire van megelégedve a ruhái mennyiségével:)
egy férfinek se lehet elég. 3 szekrény van tele, de leginkább akkor lennék kibékülve ha egy egész gardróbszoba tele lenne cipőkkel és ruhákkal.
23f
12/L
10 -sall
8-majo
6-rovidujju
12 -bluz
5-szoknya
7-kabat
6-cipo ne erzem elegnek
elozo
nadragot kifeljtettem 8 van :)
hát...szekrénybe nem férek már belel az tuti...pedig van egy nagy szekrényem...tele vállfás cuccokkal...van egy olyan ahol a nacik vannak...már az se fér el...egy ahol a fölsök...legalábbis az a része ami nem fért a vállfásba és könnyebben összehajthatok...egy nagy polcnyi táska...de már esik kifelé...két polcnyi cipő...sőt...van ami nem fér már rá igy muszáj máshol tárolnom...jópár kabát...csomo ékszer...van olyan ruhám amit még fel se vettem...szóval...ha felét elégetném még akkor is sok lenne...de igy sem elég nekem:D:D:D
22L
bemásolom egy másik kérdésből, ahol részletesen felsoroltam:D Nagyon is tudom, hogy elég, több is mint elég, de mániákus ruhavarró és fűzőfanatikus vagyok, szóval sosem érzem elégnek. fűzőből most akarok újabb 3 acélmerevítőset beszerezni :)
nadrágok:11 hosszú, 6 rövid
szoknyák: 6 mini, 5 térd feletti/térd körüli, 4 hosszú
fűző: 6 acélmerevítéses, 11 műanyag merevítéses
top: 31
felső: 15 rövidujjú, 19 hosszúujjú
ingek: 4
pulcsik: 6
kalapok: 6
kabátok, dzsekik: 8
sapkák: 4
kesztyűk: 15 pár
sálak: 5
nyakkendők: ebből rengeteg, nem számolom meg...
harisnya, combfix: 18 pár
cipellők: 12 pár
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!