Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri a hypot ez a dhgate...

Megéri a hypot ez a dhgate (yellow app) ?

Figyelt kérdés

Tiktokon annyit látom hogy fel van kapva ez a yellow app,mindenféle másolat megtalálható és ahhoz képest hogy kínai,nagyon igényes a csomagolás és a terméket is annak látom. Az oldalon ugye máshogy néz ki,gagyin biztos azért mert hogy ugye másolat és az illegális árulni. Tetszenek a chanel táskák és a videókon néztem hogy eléggé szépek és nem látszik kamunak

Szebb termék némejik mint a török replika. Csak nem merek venni mert nem szeretnék szégyenbe maradni hogy ordít róla hogy kamu. Szerintetek vegyek?

Itt egy pár termék: [link]

[link]

tegnap 08:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
85%

Véleményem szerint nagyon gáz hamisítványokat hordani. Valószínűleg nem mindenki vágja le róla hogy az, de sokan igen.

Én pl. nem vagyok szakértő, de mégis látom sokszor, hogy ordít róla, hogy hamisítvány. De az is elég, ha ránézek a tulajdonosára és látszik rajta, hogy nem úgy néz ki, mint aki másfél milliót adhat ki egy táskára.

Annyi szép táska van kisebb márkanévvel, vagy akár teljesen "név" nélkül. Hidd el, attól nem leszel több, ha ott virít a táskán, hogy Chanel.

Egyébként nekem is volt egyszer egy nagyon cuki hamis D&G táskám, ha nem lett volna a márkajelzés, szívesen hordtam volna utcán, de így csak a sminkjeimet raktam bele utazáskor és a bőrönd mélyén senki sem látta :))

tegnap 09:03
 2/13 A kérdező kommentje:
#1 persze nyilván de én csinosan öltözök tehát az összhang fontos. És szép táska
tegnap 09:16
 3/13 anonim válasza:
75%

Az 1#-el ertek egyet. Nem attol lesz valaki igenyes,ha Chanel taskaja van, de attol viszont kimondottan igenytelen, ha hamis utanzattal akar valaki villogni.

De ha neked nem gaz,akkor vegyel. Azt viszont fogadd el,hogy eleg sokan levagjak majd,hogy hamisitvany.

tegnap 09:40
 4/13 anonim ***** válasza:
74%
Én mondjuk nem említeném egy lapon az igényességet a hamis termékekkel...
tegnap 09:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Úgy csináltok mintha annyira latszana és nem látszik annyira. Én inkább azt mondom hogy nem attól lesz valaki nagy ember hogy eredeti Chanel. Igazából ez is egy ugyanolyan táska csak nem több száz ezer!!
tegnap 10:58
 6/13 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem az előző hozzászólok közül senki sem írta, hogy attól lesz valaki nagy ember ha nem eredeti chanellel mászkál, sőt az első kettő még írta vagy célzott is rá, hogy nem azt jelenti az igényesség, ha valami márkanév van a táskára írva. Te akarsz pont nagyobb embernek látszani azzal, hogy ott kell, hogy virítson a táskádon a Chanel név. Ha nem érzed cikinek, hogy hamis termékekkel akarsz villogni, akkor vegyél. Attól még van akinek a szemében ez ultragáz. ( és nem azért, mert ők vagy én több százezres vagy milliós táskákkal mászkálunk!) Te kérdeztél, mi válaszolunk. Most azt vártad, hogy mindenki helyeseljen, hogy jaj de jó, vedd meg a kínai szar utánzatokat, mert attól leszel menő? Válaszokat vártál, tessék, kaptál is. Még ha le is pontozól mindenkit, mert nem ezeket vártad.

Én is osztom az itteniek véleményét: hamisítvány= igénytelenség.

De te csak vedd meg bátran!

tegnap 11:11
 7/13 A kérdező kommentje:
#6 ezek már jó hamisitványok!
tegnap 11:26
 8/13 anonim ***** válasza:
59%
Hiába jók, ha látszik rajtad hogy nem engedheted meg magadnak, akkor egyértelmű mindenkinek, hogy hamis. És bizony a hamisítvány gáz. Biztos találsz ugyanennyiért márkajelzés nélküli táskát is.
tegnap 13:29
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
A hypo az más, csak szólok.
tegnap 19:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Már meg ne haragudjatok egyébként de ezek nem olyan gagyi kínai termékek mint ami a fejetekben van a kínai szót olvasva. Ezek a termékek nagy gyárakban készülnek és igen,hasonló anyagból mint az eredeti. Az eredetihez semmi nem ér fel nyilván,ott meg veszed a márkát is csak nem mindenki teheti meg ami így szép és jó mert igen egy átlag alatti ember aki felnőtt és busszal közlekedik jogsi nélkül ne feltétlenül viseljen guccit vagy chanelt. De ezek a termékek amik az oldalon vannak 20-30 ezert Ft ,tehát az is pénz,és nem buták a kínaiak sem,mert abszolút jól gondolkodnak. Ennyi pénzért pont megveszik mert egy szép termék teljesen hasonló mint az eredeti csak nem a chanel gyárban készült. Egyébként az sem garancia hogy csak Európában gyártják az eredeti termékeket mert nagyon sokan cáfolják és sokak szerint igenis kínában is vannak gyárak.
tegnap 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!