Vinteden csak fehér dobozba lehet küldeni a csomagot?
Figyelt kérdés
ápr. 13. 12:48
1/8 A kérdező kommentje:
Még eladásom nem volt Vinteden.
Már kétszer rendeltem és mind a kettő eladó fehér dobozban küldte a csomagot.
ápr. 13. 12:49
2/8 anonim válasza:
Abban küldöd amiben akarod.
Én el szoktam rakni tasakokat, dobozokat, amiben rendelek, és abban. Szerintem az a lényeg hogy stabilan legyen leragasztva,és minél kisebb.
ápr. 13. 13:01
3/8 anonim válasza:
Nem, sőt, néha kifejezetten érdekes csomagolásokban érkeznek dolgok. Pl pelenka csomagolás, random szatyrok, sheines zacskó, szemeteszsák… van is fb csoport a témában, ahol mindenféle szemétbe csomagolt cuccokat tesznek fel.
ápr. 13. 16:14
4/8 anonim válasza:
Dehogy
ápr. 13. 17:35
5/8 anonim válasza:
Én sima kartondobozba szoktam. Amikor rendelek valamilyen webshopból, azt a kartondobozt félrerakom.
Abban küldöd, amiben akarod, csak biztonságos legyen. Van aki képes egy vékony zacskóban elküldeni, de olyat azért ne csináljunk. A futároknak rohadt sok csomagja van, senki sem fog figyelni, hogy nehogy kiszakadjon a csomagolás.
ápr. 13. 23:27
6/8 anonim válasza:
Nem. Én olt hogy körbecelluxozott reklámszatyorban kuldtem
ápr. 14. 13:17
7/8 anonim válasza:
Tök mindegy, miben küldöd, amíg a csomagolás tiszta és megvédi a terméket. De ezek szerint ezen is csámcsogni kell már külön Facebook csoportban. Én is kaptam már sheines tasakban meg körberagasztott vastag papírzacskóban cuccot, és? Szemeteszsákba (természetesen újba!) meg rendszeresen be szoktam tenni szinte mindent, mert megvédi pl a kartondobozt a nedvességtől. Érdekes módon senki sem panaszkodott, persze lehet, a hátam mögött meg megy a sznob sírás, mert nem selyemszalaggal kötöttem át.
ápr. 16. 15:15
8/8 anonim válasza:
Szerintem küldheted címzetthez is, nem csak egy fehér dobozba bele. :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!