187 centi magas,73 kilós pasinak állhat jól a csőnadrág?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 19:48
2/9 anonim válasza:
nem tudsz esetleg egy képet linkelni az alakodról? akkor könnyebb lenne megmondani. ;)
14/L
3/9 A kérdező kommentje:
majd hnap tudok feltenni, de most este már nem... :)
nem azért mert nincs villany a fotózáshoz, hanem azért mert nemtom hova tettem adatkábelem... :Đ
2010. nov. 10. 20:42
5/9 anonim válasza:
ha egy önsajnáló EMO vagy nyugodtan hordj...ha nem felejstd el mert b*zis
6/9 anonim válasza:
Hej :D 100% osan ugyan ezek a paramétereim :D És hordok csőnacit :D de télleg 100% osan :D És nagyon jól áll :D
7/9 anonim válasza:
én is kb ilyen "paraméterekkel" rendelkezem mint te , és sokak szerint jól áll ;)
8/9 anonim válasza:
akkor majd kép alapján megírom szerény véleményem. :D
sok sikert a kábelkereséshez. ;) :D
14/L
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de már lényegtelen, mert ma elmentem inkább felpróbálni egyet az mégis csak biztosabb :D de azért köszi mindenkinek, amúgy 21.15 nek képzeld nem vagyok emo, csak amiatt kell mert hamarosan kezdem a bmx-ezést és ahoz bő gatya nem a legmegfelelőbb... :D
2010. nov. 11. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!