A mostani divatos fiú ruhák jól állnának? (tovább lenn)
100 ezerből simán meglehet újítani a ruhatárad.
Amúgy nem néznének hülyének attól hogy kondizol.De most ilyen csőnadrágos akarsz lenni vagy ilyen partyarc szerű?(Csak kíváncsiságból kérdem.
én sem vagyok kisdarab, elég egyedien és divatosan öltözködök, eddig senki nem mondta, hogy sz*rul állna :D sőt.. sokak szerint jól áll amiket hordok
18/f
nem kell csőgatya, vannak ezek a slim fit-es cuccok, ami igazodik a test vonalához
méretet mindig jól válassz-pl pólónaka slicc feléig érhet max
max 3 szín legyen rajtad, ne öltözz szivárványnak
cipő menjen a táska színéhez
stb, stb
szerintem nem gáz, hogy nem vagy nyeszlett :) láttam izmos, nagyobb darab fiúkon is ilyesmi ruhákat, és bár nekem ez a stílus nem a kedvencem, de jól mutatott rajtuk, és szerintem érdemes kísérletezned, ha tetszik :)
ennyi pénzből pedig - ahogy írták feljebb - fel tudod újítani a ruhatáradat :) hajrá! :)
egyáltalán nem divatos... rosszul vagyok a bőrkabátos, converse cipős, csőgatyás fiúkáktól... ha tényleg divatos szeretnél lenni, akkor kövesd a divatmagazinokat és a divatbemutatókat. látsz ott ilyen összeállítást, amit most mindenki hord? elmondom, NEM!
ha 100ezer HUF-ot szánsz a ruhatárad megújítására, akkor most a csizmák, a katona stílusú szövetkabátok mennek.
de persze ha be akarsz állni a sorba, akkor végül is tök mindegy. és ha nagyobb darab vagy, akkor hagyjad a csőnadrágot. télen nyugodtan hordhatsz sok feketét, khakit, drappot. szóval ha arra akarsz kilyukadni, hogyan legyél trendi, akkor tessék utánanézni. ja ami még eszembe jutott... sál!sál!sál! hordjál sálat! :D
Szerintem az a lényeg, hogy olyan dolgokat vegyél amiben magabiztos tudsz lenni. Mivel gondolom egy picit erősebb vagy a fehér színt nem eröltetném. Viszont van nagyon sok szín ami jól állhat.
A Premier outletben és az Árkádban vannak jó trendi férfi boltok.
Én főleg online szoktam rendelni pl. a www.sportport.hu -ról, mert ott márkás ruhák vannak olcsóbban mint a plázákban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!