Van itt olyan goth/dark, aki szokott magának ruhákat készíteni? Linkelnétek képeket a ruhákról?
Szia!
Már vagy egy éve tervezek fűzőt készíteni magamnak, de valahogy mindig elhalasztom :D Pedig megvan hozzá a szatén, a csipkeanyag meg a merevítő is, de ringlilyukasztót nem sikerült találnom :(
Kisebb átalakításokat azért szoktam csinálni, vagy ezt-azt át/felvarrni, de most nincsen képem róla :)
Most egy kesztyűt gondoltam ki magamnak, de még nem álltam neki :)
Te mit szeretnél csinálni? :))
L,20
Szia!
(Előző vagyok)
Hát, lehet úgy is, hogy bemész valami méteráru boltba, veszel olyan anyagot, ami megtetszik, és vagy letöltesz egy szabásmintát a netről, vagy magad nekiállsz valami ügyeskedni :) Mondjuk lényegesen könnyebb, ha valami egyszerűbb ruhát vagy pólót kell átalakítani :) Ha meg van varrógéped, vagy valaki, aki megvarrja, amit kell, az egyenesen tökély :D Iszonyú sokáig tart egy sima top összedobása is kézzel :(
Mondjuk ha van egy sima szürke toppod, arra tehetsz láncot, vagy nagylyukú necc anyagot, vagy fekete topra más színű csipkét, szaténszalagot... rengeteg variáció van :P
Mondj valamit, hátha tudok segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!