Sapka lyukasztás szemüvegeseknek?
Figyelt kérdés
Akár a sapka van kívül, akár a szemüveg: valamelyk ki fog tágulni, hülyén néz ki. A megoldás: a **megfelelő** ponton kilyukasztani a sapkát, azon bedugni a szemüveg szárát, hogy csak a szemüveg eleje lógjon ki. El tudod képzelni? Szerinted is jobban nézne ki ez, mint amikor a sapkát szétfeszítő szemüveg miatt be lehet látni az ember füléig? Arról nem is beszélve, amikor valaki kívülről helyezi a sapkára szemüveget... Hőszigetelés és esztétikai szempontból is jobb lenne a sapka lyukasztós módszer.ma 19:04
A kérdező szavazást indított:
👍🏻 Okos.
❄️ Hadd fázzon a szemüvegesek halántéka, be akarok látni a fülükig! 🤤
😡 A sapkán KÍVÜLRE VALÓ a paróka és a szemüveg is, így tanultam a kocsmában! 🥴
2 szavazat
2/4 A kérdező kommentje:
Tényleg? Nem is tudtam.
Téli sapinál te se láttál még ilyet?
Én lusta lennék kilyukasztani az enyémet.
Meg félnék hogy elrontom, aztán dobhatom ki.
De én csak napszemüveg miatt gondoltam erre.
Ha állandó szemüveges lennék, akkor tuti kilyukasztanám.
ma 19:43
4/4 A kérdező kommentje:
😂😂😂
Ez a sapka siralmasan néz ki, főleg ilyen hatalmas lyukkal.
Szóval örülök hogy másnak is eszébe jutott már a lyukasztás,
de a kivitelezési módon még csiszolni kell. 😅
ma 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!