Sinsay rendelés neked hány nap alatt jött meg?
Figyelt kérdés
Sinsay üzletben fogom átvenni, kifizettem előre. Nem nagy csomag, de fontos lenne, hogy időre megérkezzen. Sok véleményt olvasok, hogy nagyon kiszámíthatatlan a szállítási idő, és ez zavar. Neked mi a tapasztalatod?tegnap 18:10
2/7 A kérdező kommentje:
Még talán annyi, hogy 2-9 munkanapot írtak, de utólag láttam, hogy mennyi embernek lettek hetek.
tegnap 18:20
5/7 anonim válasza:
Kiszámíthatatlan, igen. Lehet 2 nap, meg lehet 9 is, ami alapból már majdnem 2 hét. Még pár napot csúsznak, és az lesz 2+ hét. Ha valami fontos, időben rendeld, vagy rendeld máshonnan.
6/7 anonim válasza:
Nekem is az utóbbi időben nagyon sokára hozták ki, ilyen 2 hét kb.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolat! Mostanában olyan hamar jön meg kb minden, hogy eszembe se jutott, hogy pont a Sinsay lesz a kivétel. Előre kellett volna gondolkoznom. Mindegy, akkor készülön B tervel.
ma 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!