Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sinsay rendelés neked hány...

Sinsay rendelés neked hány nap alatt jött meg?

Figyelt kérdés
Sinsay üzletben fogom átvenni, kifizettem előre. Nem nagy csomag, de fontos lenne, hogy időre megérkezzen. Sok véleményt olvasok, hogy nagyon kiszámíthatatlan a szállítási idő, és ez zavar. Neked mi a tapasztalatod?

jan. 13. 18:10
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 2 hét.
jan. 13. 18:16
 2/9 A kérdező kommentje:
Még talán annyi, hogy 2-9 munkanapot írtak, de utólag láttam, hogy mennyi embernek lettek hetek.
jan. 13. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
5 nap
jan. 13. 18:43
 4/9 anonim ***** válasza:
2 hét. Iszonyú lassú
jan. 13. 19:19
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
Kiszámíthatatlan, igen. Lehet 2 nap, meg lehet 9 is, ami alapból már majdnem 2 hét. Még pár napot csúsznak, és az lesz 2+ hét. Ha valami fontos, időben rendeld, vagy rendeld máshonnan.
jan. 13. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem is az utóbbi időben nagyon sokára hozták ki, ilyen 2 hét kb.
jan. 13. 21:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszolat! Mostanában olyan hamar jön meg kb minden, hogy eszembe se jutott, hogy pont a Sinsay lesz a kivétel. Előre kellett volna gondolkoznom. Mindegy, akkor készülön B tervel.
jan. 14. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:

2-3 éve rendszeresen rendeltem. Minden itt volt maximum 1 héten belül, de volt, hogy 1-2 nap alatt már ki is szállították.

Ilyen hosszú lett azóta a szállítás?

jan. 14. 14:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Megérkezett végül, 4 munkanap alatt. Engem is meglepett, de ezek szerint szerencsém volt.
jan. 17. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!