Megbízható a Remixshop? (vásárolni szeretnék)
Ahogy a kérdésben is említettem, rendelni szeretnék ruhát. Itt már olvastam néhány kérdést, de főként csak a ruhák visszaküldésére volt panasz. Visszaküldeni meg nagy valószínűséggel nem fogom, mert nem akarok azzal vacakolni.
Plusz néhányszor megemlítették a válaszolók, hogy koszosan jött meg a ruha amit rendeltek, vagy nem olyan állapotban amit az oldal állított róla.
Ezeken kívül szinte csak dicsérték, ismerősöktől is csak jót hallottam erről (bár akikkel beszéltem ők utóbbi két évben nem vettem innen semmit, úgyhogy bizonytalan vagyok hogy még most is jó-e innen vásárolni).
Gyanúsan olcsók az árak, egy farmerdzsekit szeretnék rendelni aminek az eredeti ára 16 ezer Ft, míg a Remixshopon ez csak 5e Ft.
Ez átverés vagy tényleg csak ennyire olcsóan el tudják adni a kapott ruhákat? Megbízható hogy egyben megjön ha rendelek valamit, és hogy nem hordhatatlan amit kapok?
Második és lényegtelenebb kérdés: nekik ebből hogy a francba jön a haszon??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!