Hol lehet venni olyan ruhát, mint amilyenben Jézust szokták ábrázolni? És mi a neve?
Figyelt kérdés
Nyári, utcai viselhetnek gondoltam. Nem vallási indíttatásból.tegnapelőtt 12:35
2/8 anonim válasza:
lepedőnek hívják. Jyskben is lehet kapni, de IKEA is jó
3/8 kürtőskalácska válasza:
Egy szimpla tóga volt.
Egy nagy lepedő amit magadra csavarsz.
Vannak egyszerűbb meg bonyolultabb kötések is.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy csak sima lepedő, mert van rendesen varrott ujja is. De nem bonyolult ruha, az biztos.
tegnapelőtt 21:31
6/8 anonim válasza:
Tegnap én is gondoltam, hogy poénból beírom, hogy lepedő. Csak nem mertem, mert féltem, hogy egyesek nem értik majd és lepontoznak.
Aztán nézegettem erről képeket. Ez inkább ilyen bő vászoning, meg fehér vászonköntösszerűség amivel ábrázolják. Mivel manapság nem egy elterjedt viselet, a legelső plázában lévő fastfashion üzletben nem valószínű, hogy kapsz ilyet. Legegyszerűbb szerintem is, ha veszel egy lepedőt és magadnak kiszabod, megvarrod. Nem tűnik bonyolultnak.
7/8 Spata válasza:
Általában a kivégző alkalmatosságán szokták ábrázolni, ott egy sima rongy van a nemiszerve előtt.
8/8 A kérdező kommentje:
Szerzetes ruházat. De egyenlőre sajnos csak jelmezt találtam.
tegnap 09:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!