Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adtál 2. esélyt olyan márkának...

Adtál 2. esélyt olyan márkának amiben csalódtál ?

Figyelt kérdés
Volt olyan hogy egy márka terméke elsőre csalódást okozott ? De adtál második esélyt a terméknek ? Az én esetemben ez a Dorko lenne. Vettem egy cipőt tőlük 3 hónap után ment a kilyukadt.
jan. 1. 14:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Adtam. A Rieker volt az. Többet nem kíséletezek vele.
jan. 1. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
2. esélyt igen, szoktam adni, 3.-at soha.
jan. 1. 17:43
 3/4 Metionin ***** válasza:
72%
Igen, a Cropp-nak cipő terén. A ruháik mindig tökéletesen jók voltak, bátorkodtam venni egy félcipőt, ami viszont fél év után hirtelen tönkrement, valahogy behorpadt belül a talpa. Eléggé felbosszantott a dolog, még a leggagyibb kínais tornacsukák is éveket bírtak nálam. Aztán úgy egy évre rá megláttam egy bakancsot, ami annyira tetszett, hogy végül leárazáskor megvettem de addigra már volt rájuk 360 napos garancia, ami az első cipős vásárláskor még nem volt. A bakancs azóta is tökéletesen jó, azon a nyáron vettem egy szandált is, az is. Utólag belegondolva egy hibás példányba futhattam bele.
jan. 1. 20:07
 4/4 anonim ***** válasza:
adtam másodikat, de nem kellett volna (Adidas cipő)
tegnapelőtt 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!