Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen típúsu necc harisnyát,...

Milyen típúsu necc harisnyát, harisnyát érdemes venni hogy ne egyszer használatos legyen?

Figyelt kérdés
Márkát esetleg képek is szóba jöhetnek, köszönöm.

dec. 31. 11:48
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Neccet sosem próbáltam, de sima nylon harisnyára nekem bevált hogy lefújom hajlakkal.
dec. 31. 12:12
 2/7 A kérdező kommentje:
És úgy mosható? Érdekel a harosnya márka is...
dec. 31. 12:23
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

Mosható, persze. Nem vastagon kell befújni, egyszer gyorsan átmegyek rajta és kész.

Márka? Legolcsóbb sparos vagy tescos, lol :D

dec. 31. 12:32
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
En csak azt hordok szoknyaval. Igazan nincs is nadragom. A temun rendelem. Nem draga es sokaig birja
dec. 31. 14:19
 5/7 anonim ***** válasza:
4 din-eset
jan. 1. 17:38
 6/7 Metionin ***** válasza:
Nekem van minden olcsóbb helyről, Skála, kínai, Shein, Sinsay, Lidl. Jó ideje egyáltalán nem kopnak gyorsan, sőt, elég ritka ha valamelyik kiszakad. Fekete mintásakat vagy mintás neccet hordok, nem tudom, hogy ezek tartósabbak-e valamiért, mert anno amikor az ünnepségekre testszínűt kellett felvennem, mindig örültem ha kibírta az alkalmat. Igaz, a tanteremben a székek kopott széle tett be nekik legtöbbször.
jan. 1. 20:13
 7/7 anonim válasza:
Miért akarsz necct?
jan. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!