Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha megkérdezik mennyibe...

Ha megkérdezik mennyibe került a ruhám, akkor inkább hazudjak?

Figyelt kérdés

Ha egy kollégád megkérdezi mennyibe került rajtad egy adott ruha akkor elmondod őszintén? Persze egy kétezres póló esetében ez nem gond, de ha mondjuk valami relatíve sokba került és látszik, hogy minőségi, (100 ezer forint +) akkor is őszinte volnál?

Nyilván egy barát elől nem titkolod, de egy munkahelyi kolléga szerintem kicsit más, ha nem vagytok annyira közvetlen kapcsolatban.

dec. 30. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem értem, hogy kinek mi köze hozzá. Valószínűleg elmondanám, de ha nem, akkor sem hazudnék. Visszakérdeznék inkább, hogy szerinte mennyi lehetett, miért érdekli vagy milyen szempontból fontos ez.
tegnapelőtt 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem miért kérdezné meg bárki.
tegnapelőtt 01:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Mondhatod azt is, hogy "sokba".
tegnapelőtt 01:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Megjegyzem érdekes egy kolléga, aki egy ruhadarab ára iránt érdeklődik..
tegnapelőtt 01:21
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Meg kell kérdezni, hogy miért kérdezi?

Ha van célja a kérdésnek akkor lehet válaszolni.

Csak ugye 99%-a az embereknek nem tud kommunikálni. Az sem, aki azt hiszi, hogy igen.

2025-ben még mindig nincs edukálva a társadalom nagy része. Nem értitek, hogy nem kell válaszolni mindenre, nem bunkóság, ha nem válaszolsz.

tegnapelőtt 08:03
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Tölem még SOHA SENKI nem kérdezte meg, melyik ruhadarabom mennyibe került!
tegnapelőtt 08:04
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

"valami relatíve sokba került és látszik, hogy minőségi"

Egy hétköznapi utcai ruhán miből látszik meg messziről a minőségi különbség hogy 25 ezer Ft-ba került az a darab vagy 100e+ba?

tegnapelőtt 08:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Én hazudni szoktam.Pedig a legdrágább darabom is max 15-18000 Ft.De engem utálnak a munkatársaim.Ha ő is megengedheti magának,hogy annyiért vegyen ruhát,akkor megmondhatod.Ha nem,inkább mondj valamit.
tegnapelőtt 08:56
 9/11 A kérdező kommentje:
Végül is megengedheti magának lazán, csak ő olyan fukar, hogy mindenre sajnálja a pénzt jóformán. Így jártam már úgy, hogy elmondtam valamit, ami tizenpárezerbe került és olyan arcokat vágott, hogy még a többieknek is feltűnt. Van viszont egy designer kabátom, ami közel 200 ezer volt, így azt talán jobbnak látom inkább nem elmondani.
tegnapelőtt 09:30
 10/11 Metionin ***** válasza:
51%
Attól függ ki kérdezi és miért. Kollégám még a büdös életben nem kérdezte meg semmimről, hogy mennyi volt. Hasonló stílusú ismerős vagy barát viszont már igen, gondolom ő is venni akart hasonlót és ezért érdekelte. Utóbbi esetben elmondtam. De van olyan családtag, akinek nem mondom meg még nagyságrendileg sem, mert beleköt ha olcsó volt azért, ha drága, azért.
tegnapelőtt 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!