Miért szeretik a nők illetve a nők egy része a nagyobb átmérőjű karikafülbevalót? Itt most elsősorban nem a cigány/latinó/fekete afrikai vonalra gondolok, mert ott mintha valami tradíció is lenne. Férfiak milyennek találálják, soknak vagy okés?
Figyelt kérdés
tegnap 22:56
1/8 anonim válasza:
Én nem szeretem, soha nem is viseltem ilyet. Zavarna, hogy beleakad a sálba, vagy a hajamba és megszokásból jól meghúzom. Nem csak a karikafülbevalóval vagyok így, hanem a hosszabbakkal is.
2/8 anonim válasza:
Nekem férfiként bejönnek az ilyen nagyobb fülbevalók, akár karika, akár más. De kell hozzá egy arcforma és nyakméret is. Pl, ha kicsi a nyaka, kerekded arca van, akkor a vállára fekszik a fülbevaló, az már nem szép. Csak ha lóg és leng szabadon.
3/8 anonim válasza:
Egyszerűen vannak olyan ruhadarabok, amikhez jól megy. Nem mondanám, hogy rendszeresen hordom, de néha jól mutat és ennyi.
4/8 anonim válasza:
Miért szeretnek az emberek akármilyen kiegészítőt vagy ruhadarabot? Erre nem lehet bővebb választ adni azon kívül, hogy tetszik nekik.
5/8 anonim válasza:
Valaki szépnek találja, másnál egyértelműen az áll jobban a fejformához, ha már fülbevaló kell.
6/8 anonim válasza:
Régen jobban szerettem.Én a nagy fülbevalókat szeretem,a Bijou-ban szoktam vásárolni.Inkább a 90-es évek végén,2000-es évek elején volt nagy divat.Szép,többféle van belőle.Ha egy férfinak nem tetszik a stílusom,az ne is akarjon semmit.Keressen magához valót.
7/8 anonim válasza:
Soha nem viseltem ilyet. Rondának tartom az összeset, és napi viselésre baromi kényelmetlen lehet.
Szeretem az ékszereket (nem ezeket a klisés basic bitch formatervezéseket), az extrémebb, különlegesebb dolgokat, de soha nem értettem ezeket a karácsonyfa nőket.
8/8 anonim válasza:
Nekem férfiként nem számít a fülbevaló. Az az egyetlen fajta piercing, amit nem tartok elből taszítónak, de még így is legfeljebb hidegen hagy.
Ami a nagy, karika fülbevalókat illeti, egy ponton túl idétlennek tartom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!