Hát hordj olyat, semmi se tiltja. Na mondjuk ne csodálkozz, ha naponta párszor leb.z.nak és akkor még olcsón megúsztad.
dec. 21. 09:08
12/24 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam, a 80-as években, létezett. Sajnos volt hogy kilógott valakinek a heréje.
dec. 21. 12:32
13/24 anonim válasza:
Kérdező, az ugye megvan, hogy amit linkeltél nem mindennapi viseletre van?
dec. 21. 12:39
14/24 A kérdező kommentje:
Én azt akarom, hogy látszódjanak az izmos combjaim, az utcán is.
Decathlonban láttam én is, de az sem igazán rövid. Legfeljebb, ha felhúzom a köldökömig, akkor lesz fedetlen a combom.
dec. 21. 17:03
15/24 Metionin válasza:
Van, a Decathlonban minden évben látok.
dec. 21. 17:34
16/24 anonim válasza:
Olyat pitsagatyát, amiből a fenekem is kint van, nem vennék fel. De combközépig érő rövidgatyáim vannak, nyáron hordom is őket.
És igen, nekem is az a bajom, hogy alig kapni ilyet, csak a hosszabbak vannak 90%-ban. De azért akad.
dec. 21. 17:35
17/24 anonim válasza:
Járj alsógatyában. Főleg ilyenkor télen. Akkor mindjárt 2x is elájulnak, ha meglátnak.
dec. 21. 18:11
18/24 anonim válasza:
3.
Jó kép. A mellette álló ürge a látványtól 2 megálló alatt megkopaszodott meg a földre hányt.
dec. 21. 18:12
19/24 Spata válasza:
A nők mindég ésszel, és bátorsággal, no meg logikusan öltözködtek a beszhari, gyáva, sablonos “férfiakkal” szemben, csupán követni kell őket, és érezni fogod a logikus öltözet pozitív hatását.
Pl.: vízbe a nők fürdő ruhába mennek be, és nem utcai rövidnadrággal, amin még zseb is van!🤦🏻
dec. 24. 12:09
20/24 anonim válasza:
Én most rendeltem Shinről. Ma érkezett meg. Elvileg férinek árulják. A combom felső harmadáig ér. Tetszik, csak elég merész. Itthon biztos fogom hordani. Hogy utcára fel merem-e venni... még nem tudom. Nem szeretném, ha búzának néznének. De nekem is izmos, formás lábam van. És megsülni sem szeretnék a nyáron.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!