Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nincs férfiaknak is...

Miért nincs férfiaknak is olyan rövid rövidnadrág, mint a női forrónadrág?

Figyelt kérdés
A férfi rövidnadrágok nagyon hosszúak, leérnek térdig vagy még lejjebb. Én azt akarom, hogy látszódjanak a gyönyörű, izmos combjaim. Forrónadrág kéne

dec. 21. 00:41
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%
Hát hordj olyat, semmi se tiltja. Na mondjuk ne csodálkozz, ha naponta párszor leb.z.nak és akkor még olcsón megúsztad.
dec. 21. 09:08
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Amikor gyerek voltam, a 80-as években, létezett. Sajnos volt hogy kilógott valakinek a heréje.
dec. 21. 12:32
 13/19 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező, az ugye megvan, hogy amit linkeltél nem mindennapi viseletre van?
dec. 21. 12:39
 14/19 A kérdező kommentje:

Én azt akarom, hogy látszódjanak az izmos combjaim, az utcán is.

Decathlonban láttam én is, de az sem igazán rövid. Legfeljebb, ha felhúzom a köldökömig, akkor lesz fedetlen a combom.

dec. 21. 17:03
 15/19 Metionin ***** válasza:
35%
Van, a Decathlonban minden évben látok.
dec. 21. 17:34
 16/19 anonim ***** válasza:
78%

Olyat pitsagatyát, amiből a fenekem is kint van, nem vennék fel. De combközépig érő rövidgatyáim vannak, nyáron hordom is őket.

És igen, nekem is az a bajom, hogy alig kapni ilyet, csak a hosszabbak vannak 90%-ban. De azért akad.

dec. 21. 17:35
 17/19 anonim ***** válasza:
40%
Járj alsógatyában. Főleg ilyenkor télen. Akkor mindjárt 2x is elájulnak, ha meglátnak.
dec. 21. 18:11
 18/19 anonim ***** válasza:
84%

3.

Jó kép. A mellette álló ürge a látványtól 2 megálló alatt megkopaszodott meg a földre hányt.

dec. 21. 18:12
 19/19 Spata ***** válasza:
43%

A nők mindég ésszel, és bátorsággal, no meg logikusan öltözködtek a beszhari, gyáva, sablonos “férfiakkal” szemben, csupán követni kell őket, és érezni fogod a logikus öltözet pozitív hatását.

Pl.: vízbe a nők fürdő ruhába mennek be, és nem utcai rövidnadrággal, amin még zseb is van!🤦🏻

dec. 24. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!