Mit gondoltok Skiba Noémi Aimee márkájáról?
Én is egyet értek azzal, hogy nagyon drága.
Szerintem nincs ott az ő nézőközönsége de még ez az egész korosztály sem, hogy 90 ezres szetteket vásároljon meg.
Ti mit gondoltok erről?
Az ára idővel még változhat.
Van olyan ruhája is ami kreatívabb, én várom mi lesz belőle
Basic bitch által létrehozott basic bitch stílusú bevételforrás.
Én inkább egy igazi művészt támogatnék végre, aki egyedi dolgokat gyárt, és kellő alázat is párosul a munkásságához.
#1 egy Tiktoker lány, aki most kezdett bele a saját ruha márkájába.
#2 🤣
Nem tudtam ki ez, de most megnéztem a ruháit. Hát elég gagyi. El nem tudom képzelni pl hogy azt a hosszú ujjú kényszerzubbonyt ki akarná felvenni. De a többi darab is vagy ronda, vagy full átlagos amit egy kínaiban pár ezerért megvehet bárki. Ezeket valakik majd tényleg megveszik?
(Csak hogy másnak ne kelljen gugliznia.)
Nekem is az a hosszú ujjú ingszerű felső a legfurcsább. Tényleg nem tudom milyen keretek közt lehetne azt praktikusan felvenni, meg hát azért valljuk be, kinézetre sem a legszebb.
Egy videóban láttam, hogy egy varrónő is elmondja a ruhákról a szakmai véleményét, és felhívja az emberek figyelmét olyan hibára amiket elsőnek észre se vennénk, de utána már nagyon szembetűnő a ruhák rossz minősége.
És az a legrosszabb, hogy Noéminek a közönsége nagyrészt kiskamaszokból áll, akiknek még tetszhetnek is ezek a ruhák, és majd a szüleiktől kérni is a fogják.
Egyébként utánanéztem, és ez a márka úgy volt beharangozva, hogy hétköznapi embereknek megfizethető, divatos darabokat szeretne árulni. Hát, ez lett belőle.
Megkerdeztem a szintugy divattal es ruhaval foglalkozo noveremet aki szintugy egy ismert ember, es o is oszinten elmondta hohy ronda es tularazott a ruhakollekcio.
Egyetertek vele, aki latta Pe Klau videojat az meg azt is tudja hogy a ruhak a kepeken is felre vannak szabva. Kepzeljuk el milyenek lehetnek elobe…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!