Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melltartót, hogy válasszak?

Melltartót, hogy válasszak?

Figyelt kérdés
Anyuka vagyok évekig szoptattam és nyilván híztam, fogytam is, emiatt alaposan megereszkedett. Hozzá tartozik az is, hogy elég nagy méretű még így is (C-D a táblázatok alapján), ezért egyik melltartó se tart rendesen. Vannak sport melltartóim, de az se jó, alul kiesik abból is. Általában kínaiba veszek, tudom ez nem jó ötlet, de amíg nem tudom megállapítani a tényleges méretem nem merek venni drágábbat. Esetleg ha van hely ahol segítenek meghatározni, esetleg lehet próbálni az jó lenne. Köszönöm szépen a választ. Kérlek ne bántsatok miatta, eddig nem volt pénzem és megfelelt az olcsóbb is, egy ideje kezdett zavarni.
ma 06:32
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Menj be egy hipermarketbe, ott vannak olcsóbbak is és lehet próbálgatni. Auchan, Tesco - ezekben én is vettem már.
ma 06:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha alul kiesik, akkor a körméret rossz. A szám. Rendes fehérneműboltban segítenek, illetve te magad is le tudod mérni.

Vedd fel az egyiket, ami úgyahogy tart, leméred a melled alatti körméretet. Ez a szám. A mellcsúcsodon a másik szám és a kettő különbözete adja a kosarat. Ezekről pedig a legpontosabbat az astratex mérettáblázata, kalkulátora adja. Neten megtalálod.

C-D elég nagy? Nekem G, gyerek nélkül. Sokan meglepődnek a helyes méreten, miután egyszer megtalálják.

ma 06:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nem tudunk segíteni
ma 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!